The Prosopography of the Neo-Assyrian Empire

Heather D. Baker, Simo Parpola (Toimittaja)

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKokoomateos tai erikoisnumeroTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
JulkaisupaikkaHelsinki
KustantajaNeo-Assyrian Text Corpus Project, Institute for Asian and African Studies, University of Helsinki
VuosikertaVol 3, Part II
TilaJulkaistu - 2011
OKM-julkaisutyyppiC2 Toimitettu teos

• 615 Historia ja arkeologia

Baker, H. D., & Parpola, S. (Toimittaja) (2011). The Prosopography of the Neo-Assyrian Empire. Helsinki: Neo-Assyrian Text Corpus Project, Institute for Asian and African Studies, University of Helsinki.
Baker, Heather D. ; Parpola, Simo (Toimittaja). / The Prosopography of the Neo-Assyrian Empire. Helsinki : Neo-Assyrian Text Corpus Project, Institute for Asian and African Studies, University of Helsinki, 2011.
@book{8723f28d465f4291aa14b6be04ee2188,
title = "The Prosopography of the Neo-Assyrian Empire",
keywords = "615 History and Archaeology",
author = "Baker, {Heather D.}",
editor = "Simo Parpola",
year = "2011",
language = "English",
volume = "Vol 3, Part II",
publisher = "Neo-Assyrian Text Corpus Project, Institute for Asian and African Studies, University of Helsinki",
address = "Finland",

Baker, HD & Parpola, S (Toimittaja) 2011, The Prosopography of the Neo-Assyrian Empire. Vuosikerta Vol 3, Part II, Neo-Assyrian Text Corpus Project, Institute for Asian and African Studies, University of Helsinki, Helsinki.

The Prosopography of the Neo-Assyrian Empire. / Baker, Heather D. ; Parpola, Simo (Toimittaja).

TY - BOOK

T1 - The Prosopography of the Neo-Assyrian Empire

AU - Baker, Heather D.

A2 - Parpola, Simo

PY - 2011

Y1 - 2011

KW - 615 History and Archaeology

M3 - Anthology or special issue

VL - Vol 3, Part II

BT - The Prosopography of the Neo-Assyrian Empire

PB - Neo-Assyrian Text Corpus Project, Institute for Asian and African Studies, University of Helsinki

CY - Helsinki

Baker HD, Parpola S, (ed.). The Prosopography of the Neo-Assyrian Empire. Helsinki: Neo-Assyrian Text Corpus Project, Institute for Asian and African Studies, University of Helsinki, 2011.