The role of associative properties of spruce galactoglucomannans in emulsion stabilization

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliAmmatillinen

Alkuperäiskielienglanti
Otsikko2019 Conference Abstracts : 20th Gums & Stabilisers for the Food Industry Conference
Sivumäärä2
Julkaisupäivä11 kesäkuuta 2019
TilaJulkaistu - 11 kesäkuuta 2019
OKM-julkaisutyyppiD3 Artikkeli ammatillisessa konferenssijulkaisussa
TapahtumaThe 20th Gums & Stabilisers for the Food Industry Conference - Miramar Palace, San Sabastian, Espanja
Kesto: 11 kesäkuuta 201914 kesäkuuta 2019
https://foodhydrocolloidstrust.org.uk/node/1

Tieteenalat

  • 416 Elintarviketieteet

Siteeraa tätä

Bhattarai, M., Valoppi, F., Kilpelainen, P. O., & Mikkonen, K. S. (2019). The role of associative properties of spruce galactoglucomannans in emulsion stabilization. teoksessa 2019 Conference Abstracts: 20th Gums & Stabilisers for the Food Industry Conference