Selim Adali, Simo Parpola (Toimittaja)

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKokoomateos tai erikoisnumeroTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
KustantajaNeo-Assyrian Text Corpus Project, Institute for Asian and African Studies, University of Helsinki
VuosikertaXX
TilaJulkaistu - 2011
OKM-julkaisutyyppiC2 Toimitettu teos

• 615 Historia ja arkeologia

Adali, S., & Parpola, S. (Toimittaja) (2011). The Scourge of God: The Ummanmanda and Its Significance in the First Millennium BC. Neo-Assyrian Text Corpus Project, Institute for Asian and African Studies, University of Helsinki.
Adali, Selim ; Parpola, Simo (Toimittaja). / The Scourge of God: The Ummanmanda and Its Significance in the First Millennium BC. Neo-Assyrian Text Corpus Project, Institute for Asian and African Studies, University of Helsinki, 2011.
@book{01fa39f1bec943028bc660ca9613715a,
title = "The Scourge of God: The Ummanmanda and Its Significance in the First Millennium BC",
keywords = "615 History and Archaeology",
author = "Selim Adali",
editor = "Simo Parpola",
year = "2011",
language = "English",
volume = "XX",
publisher = "Neo-Assyrian Text Corpus Project, Institute for Asian and African Studies, University of Helsinki",
address = "Finland",

Adali, S & Parpola, S (Toimittaja) 2011, The Scourge of God: The Ummanmanda and Its Significance in the First Millennium BC. Vuosikerta XX, Neo-Assyrian Text Corpus Project, Institute for Asian and African Studies, University of Helsinki.

The Scourge of God: The Ummanmanda and Its Significance in the First Millennium BC. / Adali, Selim; Parpola, Simo (Toimittaja).

TY - BOOK

T1 - The Scourge of God: The Ummanmanda and Its Significance in the First Millennium BC

AU - Adali, Selim

A2 - Parpola, Simo

PY - 2011

Y1 - 2011

KW - 615 History and Archaeology

M3 - Anthology or special issue

VL - XX

BT - The Scourge of God: The Ummanmanda and Its Significance in the First Millennium BC

PB - Neo-Assyrian Text Corpus Project, Institute for Asian and African Studies, University of Helsinki

Adali S, Parpola S, (ed.). The Scourge of God: The Ummanmanda and Its Significance in the First Millennium BC. Neo-Assyrian Text Corpus Project, Institute for Asian and African Studies, University of Helsinki, 2011.