H Lappalainen, Sanna Sevanto, Taina Ruuskanen, P Kolari, Risto Taipale, M Kajos, Janne Rinne, J Bäck, P Hari

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliTieteellinen

Alkuperäiskielienglanti
    OtsikkoProceedings of the Finnish graduate school "Physics, chemistry, biology and meteorology of atmospheric composition and climate change" workshop 22.-23.4.2008 / editors : Markku Kulmala and Antti Lauri
    KustantajaFinnish Association for Aerosol Research
    Julkaisupäivä2008
    Sivut41
    TilaJulkaistu - 2008
    OKM-julkaisutyyppiB3 Vertaisarvioimaton artikkeli konferenssijulkaisussa
    TapahtumaUnknown host publication - Helsinki
    Kesto: 1 tammikuuta 1800 → …

Julkaisusarja

NimiReport series in aerosol science
    Numero97

Finnish Association for Aerosol Research,;
    Report series in aerosol science, n:o 97;
    978-952-5027-94-5;
    Report series in aerosol science, n:o 97;

Volume:
    Proceeding volume:

Lappalainen, H., Sevanto, S., Ruuskanen, T., Kolari, P., Taipale, R., Kajos, M., ... Hari, P. (2008). The seasonal changes of biogenic VOC concentrations and their relation to biological activity in a boreal forest. teoksessa Proceedings of the Finnish graduate school "Physics, chemistry, biology and meteorology of atmospheric composition and climate change" workshop 22.-23.4.2008 / editors: Markku Kulmala and Antti Lauri (Sivut 41). (Report series in aerosol science; Nro 97). Finnish Association for Aerosol Research.
    Lappalainen, H ; Sevanto, Sanna ; Ruuskanen, Taina ; Kolari, P ; Taipale, Risto ; Kajos, M ; Rinne, Janne ; Bäck, J ; Hari, P. / The seasonal changes of biogenic VOC concentrations and their relation to biological activity in a boreal forest. Proceedings of the Finnish graduate school "Physics, chemistry, biology and meteorology of atmospheric composition and climate change" workshop 22.-23.4.2008 / editors: Markku Kulmala and Antti Lauri. Finnish Association for Aerosol Research, 2008. Sivut 41 (Report series in aerosol science; 97).
    @inproceedings{0204e923d3784fce872c8007ff9e691b,
    title = "The seasonal changes of biogenic VOC concentrations and their relation to biological activity in a boreal forest",
    author = "H Lappalainen and Sanna Sevanto and Taina Ruuskanen and P Kolari and Risto Taipale and M Kajos and Janne Rinne and J B{\"a}ck and P Hari",
    note = "Finnish Association for Aerosol Research,; Report series in aerosol science, n:o 97; 978-952-5027-94-5; Report series in aerosol science, n:o 97; Volume: Proceeding volume:",
    year = "2008",
    language = "English",
    series = "Report series in aerosol science",
    publisher = "Finnish Association for Aerosol Research",
    number = "97",
    pages = "41",
    booktitle = "Proceedings of the Finnish graduate school {"}Physics, chemistry, biology and meteorology of atmospheric composition and climate change{"} workshop 22.-23.4.2008 / editors",
    address = "Finland",

Lappalainen, H, Sevanto, S, Ruuskanen, T, Kolari, P, Taipale, R, Kajos, M, Rinne, J, Bäck, J & Hari, P 2008, The seasonal changes of biogenic VOC concentrations and their relation to biological activity in a boreal forest. julkaisussa Proceedings of the Finnish graduate school "Physics, chemistry, biology and meteorology of atmospheric composition and climate change" workshop 22.-23.4.2008 / editors: Markku Kulmala and Antti Lauri. Report series in aerosol science, Nro 97, Finnish Association for Aerosol Research, Sivut 41, Unknown host publication, Helsinki, 01/01/1800.

The seasonal changes of biogenic VOC concentrations and their relation to biological activity in a boreal forest. / Lappalainen, H; Sevanto, Sanna; Ruuskanen, Taina; Kolari, P; Taipale, Risto; Kajos, M; Rinne, Janne; Bäck, J; Hari, P.

Proceedings of the Finnish graduate school "Physics, chemistry, biology and meteorology of atmospheric composition and climate change" workshop 22.-23.4.2008 / editors: Markku Kulmala and Antti Lauri. Finnish Association for Aerosol Research, 2008. s. 41 (Report series in aerosol science; Nro 97).

TY - GEN

T1 - The seasonal changes of biogenic VOC concentrations and their relation to biological activity in a boreal forest

AU - Lappalainen, H

AU - Sevanto, Sanna

AU - Ruuskanen, Taina

AU - Kolari, P

AU - Taipale, Risto

AU - Kajos, M

AU - Rinne, Janne

AU - Bäck, J

AU - Hari, P

N1 - Finnish Association for Aerosol Research,; Report series in aerosol science, n:o 97; 978-952-5027-94-5; Report series in aerosol science, n:o 97; Volume: Proceeding volume:

PY - 2008

Y1 - 2008

M3 - Conference contribution

T3 - Report series in aerosol science

SP - 41

BT - Proceedings of the Finnish graduate school "Physics, chemistry, biology and meteorology of atmospheric composition and climate change" workshop 22.-23.4.2008 / editors

PB - Finnish Association for Aerosol Research

Lappalainen H, Sevanto S, Ruuskanen T, Kolari P, Taipale R, Kajos M et al. The seasonal changes of biogenic VOC concentrations and their relation to biological activity in a boreal forest. julkaisussa Proceedings of the Finnish graduate school "Physics, chemistry, biology and meteorology of atmospheric composition and climate change" workshop 22.-23.4.2008 / editors: Markku Kulmala and Antti Lauri. Finnish Association for Aerosol Research. 2008. s. 41. (Report series in aerosol science; 97).