The spiritual intelligence profile of Finnish peacekeepers

Timo Ryhänen, Petri Nokelainen, Kirsi Tirri

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinen

Alkuperäiskielienglanti
    OtsikkoNordic perspectives on religion, spirituality and identity : yearbook 2006 of the Department of Practical Theology
    ToimittajatKirsi Tirri
    JulkaisupaikkaHelsinki
    KustantajaHelsingin yliopisto, Käytännöllisen teologian laitos
    Julkaisupäivä2006
    Sivut146-164
    ISBN (painettu)952-10-3301-0
    TilaJulkaistu - 2006
    OKM-julkaisutyyppiB2 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Julkaisusarja

NimiKäytännöllisen teologian laitoksen julkaisuja
    Numero110
    ISSN (painettu)1236-584X

• 614 Teologia
    • rauhanturvaajat
    • älykkyys
    • Suomi

Ryhänen, T., Nokelainen, P., & Tirri, K. (2006). The spiritual intelligence profile of Finnish peacekeepers. teoksessa K. Tirri (Toimittaja), Nordic perspectives on religion, spirituality and identity: yearbook 2006 of the Department of Practical Theology (Sivut 146-164). (Käytännöllisen teologian laitoksen julkaisuja; Nro 110). Helsinki: Helsingin yliopisto, Käytännöllisen teologian laitos.
    Ryhänen, Timo ; Nokelainen, Petri ; Tirri, Kirsi. / The spiritual intelligence profile of Finnish peacekeepers. Nordic perspectives on religion, spirituality and identity: yearbook 2006 of the Department of Practical Theology . Toimittaja / Kirsi Tirri. Helsinki : Helsingin yliopisto, Käytännöllisen teologian laitos, 2006. Sivut 146-164 (Käytännöllisen teologian laitoksen julkaisuja; 110).
    @inbook{6ef6cc6064b14962bef914aae00351a6,
    title = "The spiritual intelligence profile of Finnish peacekeepers",
    keywords = "614 Theology, rauhanturvaajat, {\"a}lykkyys, Suomi, rauhanturvaajat, {\"a}lykkyys, Suomi, rauhanturvaajat, {\"a}lykkyys, Suomi",
    author = "Timo Ryh{\"a}nen and Petri Nokelainen and Kirsi Tirri",
    year = "2006",
    language = "English",
    isbn = "952-10-3301-0",
    series = "K{\"a}yt{\"a}nn{\"o}llisen teologian laitoksen julkaisuja",
    publisher = "Helsingin yliopisto, K{\"a}yt{\"a}nn{\"o}llisen teologian laitos",
    number = "110",
    pages = "146--164",
    editor = "Kirsi Tirri",
    booktitle = "Nordic perspectives on religion, spirituality and identity",
    address = "Finland",

Ryhänen, T, Nokelainen, P & Tirri, K 2006, The spiritual intelligence profile of Finnish peacekeepers. julkaisussa K Tirri (Toimittaja), Nordic perspectives on religion, spirituality and identity: yearbook 2006 of the Department of Practical Theology . Käytännöllisen teologian laitoksen julkaisuja, Nro 110, Helsingin yliopisto, Käytännöllisen teologian laitos, Helsinki, Sivut 146-164.

The spiritual intelligence profile of Finnish peacekeepers. / Ryhänen, Timo; Nokelainen, Petri; Tirri, Kirsi.

Nordic perspectives on religion, spirituality and identity: yearbook 2006 of the Department of Practical Theology . toim. / Kirsi Tirri. Helsinki : Helsingin yliopisto, Käytännöllisen teologian laitos, 2006. s. 146-164 (Käytännöllisen teologian laitoksen julkaisuja; Nro 110).

TY - CHAP

T1 - The spiritual intelligence profile of Finnish peacekeepers

AU - Ryhänen, Timo

AU - Nokelainen, Petri

AU - Tirri, Kirsi

PY - 2006

Y1 - 2006

KW - 614 Theology

M3 - Chapter

SN - 952-10-3301-0

T3 - Käytännöllisen teologian laitoksen julkaisuja

SP - 146

EP - 164

BT - Nordic perspectives on religion, spirituality and identity

A2 - Tirri, Kirsi

PB - Helsingin yliopisto, Käytännöllisen teologian laitos

CY - Helsinki

Ryhänen T, Nokelainen P, Tirri K. The spiritual intelligence profile of Finnish peacekeepers. julkaisussa Tirri K, toimittaja, Nordic perspectives on religion, spirituality and identity: yearbook 2006 of the Department of Practical Theology . Helsinki: Helsingin yliopisto, Käytännöllisen teologian laitos. 2006. s. 146-164. (Käytännöllisen teologian laitoksen julkaisuja; 110).