Metsästysmatkailu ja sen kestävyys valtion mailla

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiTutkimusraporttiAmmatillinen

Abstrakti

This study describes and classify the ways in which hunting tourism is conducted on State land in northern Finland.
    The models are evaluated from an ecological, social and economic point of view. Bear, moose and small game are all assessed individally.
    The study also looks into how demographic changes will influence the number of local hunters in Lapland and what the regional economic impact of hunting tourism is in rural areas.
    Julkaisun otsikon käännösThe sustainability of hunting tourism: State-owned land areas in northern Finland
    Alkuperäiskielisuomi
    JulkaisupaikkaSeinäjoki
    KustantajaUniversity of Helsinki, Ruralia Institute