“There is always someone who survives from the end-of-the-world”.

Qualitative attitude approach in film reception study among Finnish teenagers

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoHoly Crap! Selected Essays on the Intersections of the Popular and the Sacred in Youth Cultures
ToimittajatKärjä Antti-Ville
JulkaisupaikkaTurku
KustantajaInternational Institute for Popular Culture
Julkaisupäivä21 joulukuuta 2016
Sivut36-42
ISBN (elektroninen)978-951-29-6540-3
TilaJulkaistu - 21 joulukuuta 2016
OKM-julkaisutyyppiA3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Julkaisusarja

NimiIIPC Publication Series
Kustantaja International Institute for Popular Culture
Numero7
ISSN (painettu)1797-318X

• 6160 Muut humanistiset tieteet

Maskulin, N. P. (2016). “There is always someone who survives from the end-of-the-world”. Qualitative attitude approach in film reception study among Finnish teenagers. teoksessa K. Antti-Ville (Toimittaja), Holy Crap! Selected Essays on the Intersections of the Popular and the Sacred in Youth Cultures (Sivut 36-42). (IIPC Publication Series; Nro 7). Turku: International Institute for Popular Culture.
Maskulin, Nina Piritta. / “There is always someone who survives from the end-of-the-world”. Qualitative attitude approach in film reception study among Finnish teenagers. Holy Crap! Selected Essays on the Intersections of the Popular and the Sacred in Youth Cultures. Toimittaja / Kärjä Antti-Ville. Turku : International Institute for Popular Culture, 2016. Sivut 36-42 (IIPC Publication Series; 7).
@inbook{81249cf45b2944ad811d9d7b7e673e4c,
title = "“There is always someone who survives from the end-of-the-world”.: Qualitative attitude approach in film reception study among Finnish teenagers",
keywords = "6160 Other humanities, Study of Religions, Religion and Film, Religion and Popular Culture, Religion and Media, Christianity, Evangelicalism",
author = "Maskulin, {Nina Piritta}",
year = "2016",
month = "12",
day = "21",
language = "English",
series = "IIPC Publication Series",
publisher = "International Institute for Popular Culture",
number = "7",
pages = "36--42",
editor = "K{\"a}rj{\"a} Antti-Ville",
booktitle = "Holy Crap! Selected Essays on the Intersections of the Popular and the Sacred in Youth Cultures",
address = "International",

Maskulin, NP 2016, “There is always someone who survives from the end-of-the-world”. Qualitative attitude approach in film reception study among Finnish teenagers. julkaisussa K Antti-Ville (Toimittaja), Holy Crap! Selected Essays on the Intersections of the Popular and the Sacred in Youth Cultures. IIPC Publication Series, Nro 7, International Institute for Popular Culture, Turku, Sivut 36-42.

“There is always someone who survives from the end-of-the-world”. Qualitative attitude approach in film reception study among Finnish teenagers. / Maskulin, Nina Piritta.

Holy Crap! Selected Essays on the Intersections of the Popular and the Sacred in Youth Cultures. toim. / Kärjä Antti-Ville. Turku : International Institute for Popular Culture, 2016. s. 36-42 (IIPC Publication Series; Nro 7).

TY - CHAP

T1 - “There is always someone who survives from the end-of-the-world”.

T2 - Qualitative attitude approach in film reception study among Finnish teenagers

AU - Maskulin, Nina Piritta

PY - 2016/12/21

Y1 - 2016/12/21

KW - 6160 Other humanities

KW - Study of Religions

KW - Religion and Film

KW - Religion and Popular Culture

KW - Religion and Media

KW - Christianity

KW - Evangelicalism

M3 - Chapter

T3 - IIPC Publication Series

SP - 36

EP - 42

BT - Holy Crap! Selected Essays on the Intersections of the Popular and the Sacred in Youth Cultures

A2 - Antti-Ville, Kärjä

PB - International Institute for Popular Culture

CY - Turku

Maskulin NP. “There is always someone who survives from the end-of-the-world”. Qualitative attitude approach in film reception study among Finnish teenagers. julkaisussa Antti-Ville K, toimittaja, Holy Crap! Selected Essays on the Intersections of the Popular and the Sacred in Youth Cultures. Turku: International Institute for Popular Culture. 2016. s. 36-42. (IIPC Publication Series; 7).