TOCOPHEROLS AND TOCOTRIENOLS IN FINNISH FOODS - DAIRY-PRODUCTS AND EGGS

E L SYVAOJA, V PIIRONEN, P VARO, P KOIVISTOINEN, K SALMINEN

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
LehtiMilchwissenschaft
Vuosikerta40
Sivut467-469
Sivumäärä3
ISSN0026-3788
TilaJulkaistu - 1985
OKM-julkaisutyyppiA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä, vertaisarvioitu

Lainaa tätä

SYVAOJA, E. L., PIIRONEN, V., VARO, P., KOIVISTOINEN, P., & SALMINEN, K. (1985). TOCOPHEROLS AND TOCOTRIENOLS IN FINNISH FOODS - DAIRY-PRODUCTS AND EGGS. Milchwissenschaft, 40, 467-469.
SYVAOJA, E L ; PIIRONEN, V ; VARO, P ; KOIVISTOINEN, P ; SALMINEN, K . / TOCOPHEROLS AND TOCOTRIENOLS IN FINNISH FOODS - DAIRY-PRODUCTS AND EGGS. Julkaisussa: Milchwissenschaft. 1985 ; Vuosikerta 40. Sivut 467-469.
@article{ea971ba8f457447a8a84771a1b43ad0d,
title = "TOCOPHEROLS AND TOCOTRIENOLS IN FINNISH FOODS - DAIRY-PRODUCTS AND EGGS",
author = "SYVAOJA, {E L} and V PIIRONEN and P VARO and P KOIVISTOINEN and K SALMINEN",
year = "1985",
language = "English",
volume = "40",
pages = "467--469",
journal = "Milchwissenschaft",
issn = "0026-3788",
publisher = "Agrar-Verl. Allg{\"a}u",

}

SYVAOJA, EL, PIIRONEN, V, VARO, P, KOIVISTOINEN, P & SALMINEN, K 1985, 'TOCOPHEROLS AND TOCOTRIENOLS IN FINNISH FOODS - DAIRY-PRODUCTS AND EGGS', Milchwissenschaft, Vuosikerta 40, Sivut 467-469.

TOCOPHEROLS AND TOCOTRIENOLS IN FINNISH FOODS - DAIRY-PRODUCTS AND EGGS. / SYVAOJA, E L ; PIIRONEN, V ; VARO, P ; KOIVISTOINEN, P ; SALMINEN, K .

julkaisussa: Milchwissenschaft, Vuosikerta 40, 1985, s. 467-469.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

TY - JOUR

T1 - TOCOPHEROLS AND TOCOTRIENOLS IN FINNISH FOODS - DAIRY-PRODUCTS AND EGGS

AU - SYVAOJA, E L

AU - PIIRONEN, V

AU - VARO, P

AU - KOIVISTOINEN, P

AU - SALMINEN, K

PY - 1985

Y1 - 1985

M3 - Article

VL - 40

SP - 467

EP - 469

JO - Milchwissenschaft

JF - Milchwissenschaft

SN - 0026-3788

ER -

SYVAOJA EL, PIIRONEN V, VARO P, KOIVISTOINEN P, SALMINEN K. TOCOPHEROLS AND TOCOTRIENOLS IN FINNISH FOODS - DAIRY-PRODUCTS AND EGGS. Milchwissenschaft. 1985;40:467-469.