Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielisuomi
OtsikkoToimijuus, ohjaus ja elämänkulku
ToimittajatPäivi Annika Kauppila, Jussi Silvonen, Marjatta Vanhalakka-Ruoho
JulkaisupaikkaJoensuu
KustantajaItä-Suomen yliopisto
Julkaisupäivähuhtikuuta 2015
Sivut89-100
ISBN (painettu)978-952-61-1746-1
ISBN (elektroninen)978-952-61-1747-8
TilaJulkaistu - huhtikuuta 2015
OKM-julkaisutyyppiA3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Julkaisusarja

NimiPublications of the University of Eastern Finland. Reports and Studies in Education, Humanities and Theology
KustantajaUniversity of Eastern Finland
Numero11
ISSN (painettu)1798-5641
ISSN (elektroninen)1798-565X

• 516 Kasvatustieteet

Rainio, A. P., & Hilppö, J. (2015). Toimijuuden dialektiikka leikkimaailmassa - kasvatussuhde ja pedagoginen paradoksi. teoksessa P. A. Kauppila, J. Silvonen, & M. Vanhalakka-Ruoho (Toimittajat), Toimijuus, ohjaus ja elämänkulku (Sivut 89-100). (Publications of the University of Eastern Finland. Reports and Studies in Education, Humanities and Theology; Nro 11). Joensuu: Itä-Suomen yliopisto.
Rainio, Anna Pauliina ; Hilppö, Jaakko. / Toimijuuden dialektiikka leikkimaailmassa - kasvatussuhde ja pedagoginen paradoksi. Toimijuus, ohjaus ja elämänkulku. Toimittaja / Päivi Annika Kauppila ; Jussi Silvonen ; Marjatta Vanhalakka-Ruoho. Joensuu : Itä-Suomen yliopisto, 2015. Sivut 89-100 (Publications of the University of Eastern Finland. Reports and Studies in Education, Humanities and Theology; 11).
@inbook{7b1cd2c171d443988dd0634816b73eac,
title = "Toimijuuden dialektiikka leikkimaailmassa - kasvatussuhde ja pedagoginen paradoksi",
keywords = "516 Kasvatustieteet",
author = "Rainio, {Anna Pauliina} and Jaakko Hilpp{\"o}",
year = "2015",
month = "4",
language = "suomi",
isbn = "978-952-61-1746-1",
series = "Publications of the University of Eastern Finland. Reports and Studies in Education, Humanities and Theology",
publisher = "It{\"a}-Suomen yliopisto",
number = "11",
pages = "89--100",
editor = "Kauppila, {P{\"a}ivi Annika} and Jussi Silvonen and Marjatta Vanhalakka-Ruoho",
booktitle = "Toimijuus, ohjaus ja el{\"a}m{\"a}nkulku",
address = "Suomi",

Rainio, AP & Hilppö, J 2015, Toimijuuden dialektiikka leikkimaailmassa - kasvatussuhde ja pedagoginen paradoksi. julkaisussa PA Kauppila, J Silvonen & M Vanhalakka-Ruoho (toim), Toimijuus, ohjaus ja elämänkulku. Publications of the University of Eastern Finland. Reports and Studies in Education, Humanities and Theology, Nro 11, Itä-Suomen yliopisto, Joensuu, Sivut 89-100.

Toimijuuden dialektiikka leikkimaailmassa - kasvatussuhde ja pedagoginen paradoksi. / Rainio, Anna Pauliina; Hilppö, Jaakko.

Toimijuus, ohjaus ja elämänkulku. toim. / Päivi Annika Kauppila; Jussi Silvonen; Marjatta Vanhalakka-Ruoho. Joensuu : Itä-Suomen yliopisto, 2015. s. 89-100 (Publications of the University of Eastern Finland. Reports and Studies in Education, Humanities and Theology; Nro 11).

TY - CHAP

T1 - Toimijuuden dialektiikka leikkimaailmassa - kasvatussuhde ja pedagoginen paradoksi

AU - Rainio, Anna Pauliina

AU - Hilppö, Jaakko

PY - 2015/4

Y1 - 2015/4

KW - 516 Kasvatustieteet

M3 - Kirjan luku tai artikkeli

SN - 978-952-61-1746-1

T3 - Publications of the University of Eastern Finland. Reports and Studies in Education, Humanities and Theology

SP - 89

EP - 100

BT - Toimijuus, ohjaus ja elämänkulku

A2 - Kauppila, Päivi Annika

A2 - Silvonen, Jussi

A2 - Vanhalakka-Ruoho, Marjatta

PB - Itä-Suomen yliopisto

CY - Joensuu

Rainio AP, Hilppö J. Toimijuuden dialektiikka leikkimaailmassa - kasvatussuhde ja pedagoginen paradoksi. julkaisussa Kauppila PA, Silvonen J, Vanhalakka-Ruoho M, toimittajat, Toimijuus, ohjaus ja elämänkulku. Joensuu: Itä-Suomen yliopisto. 2015. s. 89-100. (Publications of the University of Eastern Finland. Reports and Studies in Education, Humanities and Theology; 11).