Tokoferolit ja tokotrienolit elintarvikkeissa ja keskimääräisessä suomalaisessa ruokavaliossa

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliYleistajuinen

Alkuperäiskielisuomi
LehtiElintarvikeylioppilas
Vuosikerta1/87
Sivut4-6
ISSN0358-5093
TilaJulkaistu - 1987
OKM-julkaisutyyppiE1 Yleistajuinen artikkeli, sanomalehtiartikkeli

Lainaa tätä

@article{babc4951d7e94a40a8936cec63aabb7c,
title = "Tokoferolit ja tokotrienolit elintarvikkeissa ja keskim{\"a}{\"a}r{\"a}isess{\"a} suomalaisessa ruokavaliossa",
author = "Vieno Piironen",
year = "1987",
language = "suomi",
volume = "1/87",
pages = "4--6",
journal = "Elintarvikeylioppilas",
issn = "0358-5093",
publisher = "LIPIDI : KAPUSTA : VIRI LACTIS",

}

Tokoferolit ja tokotrienolit elintarvikkeissa ja keskimääräisessä suomalaisessa ruokavaliossa. / Piironen, Vieno.

julkaisussa: Elintarvikeylioppilas, Vuosikerta 1/87, 1987, s. 4-6.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliYleistajuinen

TY - JOUR

T1 - Tokoferolit ja tokotrienolit elintarvikkeissa ja keskimääräisessä suomalaisessa ruokavaliossa

AU - Piironen, Vieno

PY - 1987

Y1 - 1987

M3 - Artikkeli

VL - 1/87

SP - 4

EP - 6

JO - Elintarvikeylioppilas

JF - Elintarvikeylioppilas

SN - 0358-5093

ER -