Total OH reactivity measurements in boreal forest

Johanna Patokoski, Maija Karoliina Kajos, Taina Ruuskanen, Simon Schallhart, Pekka Rantala, Janne Rinne

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliTieteellinen

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoProceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011
Julkaisupäivä2011
Sivut302-304
TilaJulkaistu - 2011
OKM-julkaisutyyppiB3 Vertaisarvioimaton artikkeli konferenssijulkaisussa

Julkaisusarja

NimiReport series in aerosol science
Vuosikerta126

Volume:
Proceeding volume:

• 114 Fysiikka

Patokoski, J., Kajos, M. K., Ruuskanen, T., Schallhart, S., Rantala, P., & Rinne, J. (2011). Total OH reactivity measurements in boreal forest. teoksessa Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011 (Sivut 302-304). (Report series in aerosol science; Vuosikerta 126).
Patokoski, Johanna ; Kajos, Maija Karoliina ; Ruuskanen, Taina ; Schallhart, Simon ; Rantala, Pekka ; Rinne, Janne. / Total OH reactivity measurements in boreal forest. Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011. 2011. Sivut 302-304 (Report series in aerosol science).
@inproceedings{14ecef6dd7e14c7b81bcdeaa7dd5977f,
title = "Total OH reactivity measurements in boreal forest",
keywords = "114 Physical sciences",
author = "Johanna Patokoski and Kajos, {Maija Karoliina} and Taina Ruuskanen and Simon Schallhart and Pekka Rantala and Janne Rinne",
note = "Volume: Proceeding volume:",
year = "2011",
language = "English",
series = "Report series in aerosol science",
pages = "302--304",
booktitle = "Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011",

Patokoski, J, Kajos, MK, Ruuskanen, T, Schallhart, S, Rantala, P & Rinne, J 2011, Total OH reactivity measurements in boreal forest. julkaisussa Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011. Report series in aerosol science, Vuosikerta 126, Sivut 302-304.

Total OH reactivity measurements in boreal forest. / Patokoski, Johanna; Kajos, Maija Karoliina; Ruuskanen, Taina; Schallhart, Simon; Rantala, Pekka; Rinne, Janne.

Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011. 2011. s. 302-304 (Report series in aerosol science; Vuosikerta 126).

TY - GEN

T1 - Total OH reactivity measurements in boreal forest

AU - Patokoski, Johanna

AU - Kajos, Maija Karoliina

AU - Ruuskanen, Taina

AU - Schallhart, Simon

AU - Rantala, Pekka

AU - Rinne, Janne

N1 - Volume: Proceeding volume:

PY - 2011

Y1 - 2011

KW - 114 Physical sciences

M3 - Conference contribution

T3 - Report series in aerosol science

SP - 302

EP - 304

BT - Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011

Patokoski J, Kajos MK, Ruuskanen T, Schallhart S, Rantala P, Rinne J. Total OH reactivity measurements in boreal forest. julkaisussa Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011. 2011. s. 302-304. (Report series in aerosol science).