Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Sivut32-39
ISSN2078-6328
TilaJulkaistu - 2013
OKM-julkaisutyyppiA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä, vertaisarvioitu

• 517 Valtio-oppi, hallintotiede

@article{a90ad21e42e14a6ca7eb87c2888f37ec,
title = "Trends in home-ownership in Russia: the impact of public policy on the emerging tenure structure and the housing finance market",
abstract = "The article demonstrates the influence of competing housing policy paradigms on the development of housing ownership and housing finance institutions in the context of the post-Soviet transition in Russia.",
keywords = "517 Political science, public policy, Housing policy, Ideas, interests, institutions",
author = "Marina Khmelnitskaya",
year = "2013",
language = "English",
volume = "XXVII",
pages = "32--39",
journal = "Housing Finance International",
issn = "2078-6328",
publisher = "International Union for Housing Finance",
number = "3",

Trends in home-ownership in Russia : the impact of public policy on the emerging tenure structure and the housing finance market. / Khmelnitskaya, Marina.

julkaisussa: Housing Finance International , Vuosikerta XXVII, Nro 3, 2013, s. 32-39.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

TY - JOUR

T1 - Trends in home-ownership in Russia

T2 - the impact of public policy on the emerging tenure structure and the housing finance market

AU - Khmelnitskaya, Marina

PY - 2013

Y1 - 2013

N2 - The article demonstrates the influence of competing housing policy paradigms on the development of housing ownership and housing finance institutions in the context of the post-Soviet transition in Russia.

AB - The article demonstrates the influence of competing housing policy paradigms on the development of housing ownership and housing finance institutions in the context of the post-Soviet transition in Russia.

KW - 517 Political science

KW - public policy