Tutki, kokeile ja kehitä

Suomen harjoittelukoulujen julkaisu 2012

Marko van den Berg (Toimittaja), Riku Mäkelä (Toimittaja), Helena Ruuska (Toimittaja), Katariina Stenberg (Toimittaja), Anni Loukomies (Toimittaja), Riia Palmqvist (Toimittaja)

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKokoomateos tai erikoisnumeroTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielisuomi
JulkaisupaikkaHelsinki
KustantajaHelsingin normaalilyseo, Viikin normaalikoulu
ISBN (elektroninen)978-952-10-8458-4
TilaJulkaistu - 2012
OKM-julkaisutyyppiC2 Toimitettu teos

• 516 Kasvatustieteet

van den Berg, M., Mäkelä, R., Ruuska, H., Stenberg, K., Loukomies, A., & Palmqvist, R. (Toimittajat) (2012). Tutki, kokeile ja kehitä: Suomen harjoittelukoulujen julkaisu 2012. Helsinki: Helsingin normaalilyseo, Viikin normaalikoulu.
van den Berg, Marko (Toimittaja) ; Mäkelä, Riku (Toimittaja) ; Ruuska, Helena (Toimittaja) ; Stenberg, Katariina (Toimittaja) ; Loukomies, Anni (Toimittaja) ; Palmqvist, Riia (Toimittaja). / Tutki, kokeile ja kehitä : Suomen harjoittelukoulujen julkaisu 2012. Helsinki : Helsingin normaalilyseo, Viikin normaalikoulu, 2012. 206 Sivumäärä
@book{dc24e0474c0a48a7ab5de4e515012b28,
title = "Tutki, kokeile ja kehit{\"a}: Suomen harjoittelukoulujen julkaisu 2012",
keywords = "516 Kasvatustieteet",
editor = "{van den Berg}, Marko and Riku M{\"a}kel{\"a} and Helena Ruuska and Katariina Stenberg and Anni Loukomies and Riia Palmqvist",
year = "2012",
language = "suomi",
publisher = "Helsingin normaalilyseo, Viikin normaalikoulu",
address = "Suomi",

van den Berg, M, Mäkelä, R, Ruuska, H, Stenberg, K, Loukomies, A & Palmqvist, R (toim) 2012, Tutki, kokeile ja kehitä: Suomen harjoittelukoulujen julkaisu 2012. Helsingin normaalilyseo, Viikin normaalikoulu, Helsinki.

Tutki, kokeile ja kehitä : Suomen harjoittelukoulujen julkaisu 2012. / van den Berg, Marko (Toimittaja); Mäkelä, Riku (Toimittaja); Ruuska, Helena (Toimittaja); Stenberg, Katariina (Toimittaja); Loukomies, Anni (Toimittaja); Palmqvist, Riia (Toimittaja).

Helsinki : Helsingin normaalilyseo, Viikin normaalikoulu, 2012. 206 s.

TY - BOOK

T1 - Tutki, kokeile ja kehitä

T2 - Suomen harjoittelukoulujen julkaisu 2012

A2 - van den Berg, Marko

A2 - Mäkelä, Riku

A2 - Ruuska, Helena

A2 - Stenberg, Katariina

A2 - Loukomies, Anni

A2 - Palmqvist, Riia

PY - 2012

Y1 - 2012

KW - 516 Kasvatustieteet

M3 - Kokoomateos tai erikoisnumero

BT - Tutki, kokeile ja kehitä

PB - Helsingin normaalilyseo, Viikin normaalikoulu

CY - Helsinki

van den Berg M, (ed.), Mäkelä R, (ed.), Ruuska H, (ed.), Stenberg K, (ed.), Loukomies A, (ed.), Palmqvist R, (ed.). Tutki, kokeile ja kehitä: Suomen harjoittelukoulujen julkaisu 2012. Helsinki: Helsingin normaalilyseo, Viikin normaalikoulu, 2012. 206 s.