Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliAmmatillinen

Alkuperäiskielisuomi
OtsikkoNäkökulmia tuloksellisuustarkastukseen: tutkimusta, arviointia vai hallintaa?
ToimittajatPertti Ahonen, Markku Turtiainen, Juho Nurminen, Teemu Kalijärvi, Timo Oksanen
JulkaisupaikkaHelsinki
KustantajaValtiontalouden tarkastusvirasto
Julkaisupäivä2010
Sivut40-49
ISBN (painettu)978-952-499-155-1
ISBN (elektroninen)978-952-499-156-8
TilaJulkaistu - 2010
OKM-julkaisutyyppiD3 Artikkeli ammatillisessa konferenssijulkaisussa
TapahtumaNäkökulmia tuloksellisuustarkastukseen: tutkimusta, arviointia vai hallintaa? - Helsinki, Suomi
Kesto: 1 tammikuuta 1800 → …

Julkaisusarja

NimiValtiontalouden tarkastusviraston tutkimuksia ja selvityksiä
KustantajaValtiontalouden tarkastusvirasto
ISSN (painettu)1796-9492
ISSN (elektroninen)1796-9638

• 520 Muut yhteiskuntatieteet

Rajavaara, M. (2010). Tutkia vai tarkastaa? näkökohtia arviointitutkimuksesta ja tarkastustoiminnasta vaikuttavuushallinnan välineinä. teoksessa P. Ahonen, M. Turtiainen, J. Nurminen, T. Kalijärvi, & T. Oksanen (Toimittajat), Näkökulmia tuloksellisuustarkastukseen: tutkimusta, arviointia vai hallintaa? (Sivut 40-49). (Valtiontalouden tarkastusviraston tutkimuksia ja selvityksiä). Helsinki: Valtiontalouden tarkastusvirasto.
Rajavaara, Marketta. / Tutkia vai tarkastaa? näkökohtia arviointitutkimuksesta ja tarkastustoiminnasta vaikuttavuushallinnan välineinä. Näkökulmia tuloksellisuustarkastukseen: tutkimusta, arviointia vai hallintaa?. Toimittaja / Pertti Ahonen ; Markku Turtiainen ; Juho Nurminen ; Teemu Kalijärvi ; Timo Oksanen. Helsinki : Valtiontalouden tarkastusvirasto, 2010. Sivut 40-49 (Valtiontalouden tarkastusviraston tutkimuksia ja selvityksiä).
@inproceedings{dd1fd6b4988a42eca488975da10f9ee0,
title = "Tutkia vai tarkastaa?: n{\"a}k{\"o}kohtia arviointitutkimuksesta ja tarkastustoiminnasta vaikuttavuushallinnan v{\"a}linein{\"a}",
keywords = "520 Muut yhteiskuntatieteet, Audit, Evaluation, Governance",
author = "Marketta Rajavaara",
note = "Valtiontalouden tarkastusviraston tuloksellisuustarkastuksen yksikk{\"o} j{\"a}rjest{\"a}m{\"a} koulutus- ja kehitysseminaari pidettiin tammikuussa 2010. Volume: Proceeding volume:",
year = "2010",
language = "suomi",
isbn = "978-952-499-155-1",
series = "Valtiontalouden tarkastusviraston tutkimuksia ja selvityksi{\"a}",
publisher = "Valtiontalouden tarkastusvirasto",
pages = "40--49",
editor = "Ahonen, {Pertti } and Markku Turtiainen and Juho Nurminen and Kalij{\"a}rvi, {Teemu } and Timo Oksanen",
booktitle = "N{\"a}k{\"o}kulmia tuloksellisuustarkastukseen: tutkimusta, arviointia vai hallintaa?",
address = "Suomi",

Rajavaara, M 2010, Tutkia vai tarkastaa? näkökohtia arviointitutkimuksesta ja tarkastustoiminnasta vaikuttavuushallinnan välineinä. julkaisussa P Ahonen, M Turtiainen, J Nurminen, T Kalijärvi & T Oksanen (toim), Näkökulmia tuloksellisuustarkastukseen: tutkimusta, arviointia vai hallintaa?. Valtiontalouden tarkastusviraston tutkimuksia ja selvityksiä, Valtiontalouden tarkastusvirasto, Helsinki, Sivut 40-49, Näkökulmia tuloksellisuustarkastukseen: tutkimusta, arviointia vai hallintaa?, Helsinki, Suomi, 01/01/1800.

Tutkia vai tarkastaa? näkökohtia arviointitutkimuksesta ja tarkastustoiminnasta vaikuttavuushallinnan välineinä. / Rajavaara, Marketta.

Näkökulmia tuloksellisuustarkastukseen: tutkimusta, arviointia vai hallintaa?. toim. / Pertti Ahonen; Markku Turtiainen; Juho Nurminen; Teemu Kalijärvi; Timo Oksanen. Helsinki : Valtiontalouden tarkastusvirasto, 2010. s. 40-49 (Valtiontalouden tarkastusviraston tutkimuksia ja selvityksiä).

TY - GEN

T1 - Tutkia vai tarkastaa?

T2 - näkökohtia arviointitutkimuksesta ja tarkastustoiminnasta vaikuttavuushallinnan välineinä

AU - Rajavaara, Marketta

N1 - Valtiontalouden tarkastusviraston tuloksellisuustarkastuksen yksikkö järjestämä koulutus- ja kehitysseminaari pidettiin tammikuussa 2010. Volume: Proceeding volume:

PY - 2010

Y1 - 2010

KW - 520 Muut yhteiskuntatieteet

KW - Audit

KW - Evaluation

KW - Governance

M3 - Konferenssiartikkeli

SN - 978-952-499-155-1

T3 - Valtiontalouden tarkastusviraston tutkimuksia ja selvityksiä

SP - 40

EP - 49

BT - Näkökulmia tuloksellisuustarkastukseen: tutkimusta, arviointia vai hallintaa?

A2 - Ahonen, Pertti

A2 - Turtiainen, Markku

A2 - Nurminen, Juho

A2 - Kalijärvi, Teemu

A2 - Oksanen, Timo

PB - Valtiontalouden tarkastusvirasto

CY - Helsinki

Rajavaara M. Tutkia vai tarkastaa? näkökohtia arviointitutkimuksesta ja tarkastustoiminnasta vaikuttavuushallinnan välineinä. julkaisussa Ahonen P, Turtiainen M, Nurminen J, Kalijärvi T, Oksanen T, toimittajat, Näkökulmia tuloksellisuustarkastukseen: tutkimusta, arviointia vai hallintaa?. Helsinki: Valtiontalouden tarkastusvirasto. 2010. s. 40-49. (Valtiontalouden tarkastusviraston tutkimuksia ja selvityksiä).