effects on plant uptake by Arabidopsis thaliana

Merja Johanna Lusa, Jenna Janina Knuutinen, Hanna Elina Help-Rinta-Rahko, Ari-Pekka Honkanen, Malin Bomberg

Tutkimustuotos: KonferenssimateriaalitKonferenssiabstraktiTutkimus

Alkuperäiskielienglanti
Sivut145
TilaJulkaistu - 2018
TapahtumaInternational Conference on Ecology of Soil Microorganisms - Helsinki, Suomi
Kesto: 17 kesäkuuta 201821 kesäkuuta 2018
Konferenssinumero: 3

Konferenssi

KonferenssiInternational Conference on Ecology of Soil Microorganisms
MaaSuomi
KaupunkiHelsinki
Ajanjakso17/06/201821/06/2018

• 114 Fysiikka
  • 116 Kemia

Lusa, M. J., Knuutinen, J. J., Help-Rinta-Rahko, H. E., Honkanen, A-P., & Bomberg, M. (2018). Uptake and reduction mechanisms of selenium (IV) in two heterotrophic aerobic Pseudomonads strains: effects on plant uptake by Arabidopsis thaliana. 145. Abstraktin lähde: International Conference on Ecology of Soil Microorganisms, Helsinki, Suomi.
Lusa, Merja Johanna ; Knuutinen, Jenna Janina ; Help-Rinta-Rahko, Hanna Elina ; Honkanen, Ari-Pekka ; Bomberg, Malin. / Uptake and reduction mechanisms of selenium (IV) in two heterotrophic aerobic Pseudomonads strains : effects on plant uptake by Arabidopsis thaliana. Abstraktin lähde: International Conference on Ecology of Soil Microorganisms, Helsinki, Suomi.1 Sivumäärä
@conference{ea526bb2ca054dca9c181cf24fc8af50,
title = "Uptake and reduction mechanisms of selenium (IV) in two heterotrophic aerobic Pseudomonads strains: effects on plant uptake by Arabidopsis thaliana",
keywords = "114 Physical sciences, 116 Chemical sciences",
author = "Lusa, {Merja Johanna} and Knuutinen, {Jenna Janina} and Help-Rinta-Rahko, {Hanna Elina} and Ari-Pekka Honkanen and Malin Bomberg",
year = "2018",
language = "English",
pages = "145",
note = "International Conference on Ecology of Soil Microorganisms ; Conference date: 17-06-2018 Through 21-06-2018",

Lusa, MJ, Knuutinen, JJ, Help-Rinta-Rahko, HE, Honkanen, A-P & Bomberg, M 2018, 'Uptake and reduction mechanisms of selenium (IV) in two heterotrophic aerobic Pseudomonads strains: effects on plant uptake by Arabidopsis thaliana' International Conference on Ecology of Soil Microorganisms, Helsinki, Suomi, 17/06/2018 - 21/06/2018, Sivut 145.

Uptake and reduction mechanisms of selenium (IV) in two heterotrophic aerobic Pseudomonads strains : effects on plant uptake by Arabidopsis thaliana. / Lusa, Merja Johanna; Knuutinen, Jenna Janina; Help-Rinta-Rahko, Hanna Elina; Honkanen, Ari-Pekka; Bomberg, Malin.

2018. 145 Abstraktin lähde: International Conference on Ecology of Soil Microorganisms, Helsinki, Suomi.

Tutkimustuotos: KonferenssimateriaalitKonferenssiabstraktiTutkimus

TY - CONF

T1 - Uptake and reduction mechanisms of selenium (IV) in two heterotrophic aerobic Pseudomonads strains

T2 - effects on plant uptake by Arabidopsis thaliana

AU - Lusa, Merja Johanna

AU - Knuutinen, Jenna Janina

AU - Help-Rinta-Rahko, Hanna Elina

AU - Honkanen, Ari-Pekka

AU - Bomberg, Malin

PY - 2018

Y1 - 2018

KW - 114 Physical sciences

KW - 116 Chemical sciences

M3 - Abstract

SP - 145

Lusa MJ, Knuutinen JJ, Help-Rinta-Rahko HE, Honkanen A-P, Bomberg M. Uptake and reduction mechanisms of selenium (IV) in two heterotrophic aerobic Pseudomonads strains: effects on plant uptake by Arabidopsis thaliana. 2018. Abstraktin lähde: International Conference on Ecology of Soil Microorganisms, Helsinki, Suomi.