Utökat deltagande: en väg mot en mer hållbar demokrati?

Anna Ehrhart, Åsa von Schoultz, Susanne Wallman-Lundåsen

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinen

Alkuperäiskieliruotsi
OtsikkoHållbarhetens många ansikten : samtal, forskning och fantasier
ToimittajatEdith Andresen, Gustav Lidén, Sara Nyhlén
JulkaisupaikkaSundsvall
KustantajaMittuniversitetet
Julkaisupäivä2017
Sivut89-95
ISBN (elektroninen)9789188527370
TilaJulkaistu - 2017
Julkaistu ulkoisestiKyllä
OKM-julkaisutyyppiB2 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Julkaisusarja

NimiWorking papers series, Forum for Gender Studies
Numero2017:13
ISSN (painettu)1654-5753

• 517 Valtio-oppi, hallintotiede

Ehrhart, A., von Schoultz, Å., & Wallman-Lundåsen, S. (2017). Utökat deltagande: en väg mot en mer hållbar demokrati? teoksessa E. Andresen, G. Lidén, & S. Nyhlén (Toimittajat), Hållbarhetens många ansikten : samtal, forskning och fantasier (Sivut 89-95). (Working papers series, Forum for Gender Studies; Nro 2017:13). Sundsvall: Mittuniversitetet.
Ehrhart, Anna ; von Schoultz, Åsa ; Wallman-Lundåsen, Susanne. / Utökat deltagande : en väg mot en mer hållbar demokrati?. Hållbarhetens många ansikten : samtal, forskning och fantasier. Toimittaja / Edith Andresen ; Gustav Lidén ; Sara Nyhlén. Sundsvall : Mittuniversitetet, 2017. Sivut 89-95 (Working papers series, Forum for Gender Studies; 2017:13).
@inbook{157244b4e8fc4b7082b6e3d4fe155d5c,
title = "Ut{\"o}kat deltagande: en v{\"a}g mot en mer h{\aa}llbar demokrati?",
keywords = "517 Statsvetenskap",
author = "Anna Ehrhart and {von Schoultz}, {\AA}sa and Susanne Wallman-Lund{\aa}sen",
year = "2017",
language = "svenska",
series = "Working papers series, Forum for Gender Studies",
publisher = "Mittuniversitetet",
number = "2017:13",
pages = "89--95",
editor = "Edith Andresen and Gustav Lidén and Sara Nyhlén",
booktitle = "H{\aa}llbarhetens m{\aa}nga ansikten",

Ehrhart, A, von Schoultz, Å & Wallman-Lundåsen, S 2017, Utökat deltagande: en väg mot en mer hållbar demokrati? julkaisussa E Andresen, G Lidén & S Nyhlén (toim), Hållbarhetens många ansikten : samtal, forskning och fantasier. Working papers series, Forum for Gender Studies, Nro 2017:13, Mittuniversitetet, Sundsvall, Sivut 89-95.

Utökat deltagande : en väg mot en mer hållbar demokrati? / Ehrhart, Anna; von Schoultz, Åsa; Wallman-Lundåsen, Susanne.

Hållbarhetens många ansikten : samtal, forskning och fantasier. toim. / Edith Andresen; Gustav Lidén; Sara Nyhlén. Sundsvall : Mittuniversitetet, 2017. s. 89-95 (Working papers series, Forum for Gender Studies; Nro 2017:13).

TY - CHAP

T1 - Utökat deltagande

T2 - en väg mot en mer hållbar demokrati?

AU - Ehrhart, Anna

AU - von Schoultz, Åsa

AU - Wallman-Lundåsen, Susanne

PY - 2017

Y1 - 2017

KW - 517 Statsvetenskap

M3 - Kapitel

T3 - Working papers series, Forum for Gender Studies

SP - 89

EP - 95

BT - Hållbarhetens många ansikten

A2 - Andresen, Edith

A2 - Lidén, Gustav

A2 - Nyhlén, Sara

PB - Mittuniversitetet

CY - Sundsvall

Ehrhart A, von Schoultz Å, Wallman-Lundåsen S. Utökat deltagande: en väg mot en mer hållbar demokrati? julkaisussa Andresen E, Lidén G, Nyhlén S, toimittajat, Hållbarhetens många ansikten : samtal, forskning och fantasier. Sundsvall: Mittuniversitetet. 2017. s. 89-95. (Working papers series, Forum for Gender Studies; 2017:13).