Uudet kauratuotteet: Yosa ym.

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliAmmatillinen

Kuvaus

Salovaara, H. 1996. Uudet kauratuotteet: Yosa ym. Sivut 30-32 monisteessa: Symposium: Suomalaisen kauran mahdollisuudet. Viikki 25.4.1996. Esitelmien lyhennelmät. (Salovaara, H. & Jaakkola, A., toim.). Helsingin yliopisto. Elintarviketeknologian laitos/ Soveltavan kemian ja mikrobiologian laitos.
Alkuperäiskielisuomi
OtsikkoSymposium: Suomalaisen kauran mahdollisuudet. : Viikki 25.4.1996. Esitelmien lyhennelmät. (Salovaara, H. & Jaakkola, A., toim.).
Sivumäärä3
KustantajaHelsingin yliopisto, elintarviketeknologian laitos
Julkaisupäivä1996
Sivut30-32
TilaJulkaistu - 1996
OKM-julkaisutyyppiD3 Artikkeli ammatillisessa konferenssijulkaisussa
TapahtumaSymposium: Suomalaisen kauran mahdollisuudet. - Helsinki
Kesto: 25 huhtikuuta 1996 → …

Lisätietoja


Volume:
Proceeding volume:

Lainaa tätä

Salovaara, H. O. (1996). Uudet kauratuotteet: Yosa ym. teoksessa Symposium: Suomalaisen kauran mahdollisuudet. : Viikki 25.4.1996. Esitelmien lyhennelmät. (Salovaara, H. & Jaakkola, A., toim.). (Sivut 30-32). Helsingin yliopisto, elintarviketeknologian laitos.
Salovaara, Hannu Olavi. / Uudet kauratuotteet: Yosa ym. Symposium: Suomalaisen kauran mahdollisuudet. : Viikki 25.4.1996. Esitelmien lyhennelmät. (Salovaara, H. & Jaakkola, A., toim.). . Helsingin yliopisto, elintarviketeknologian laitos, 1996. Sivut 30-32
@inproceedings{156f0e714f84462bbd743a18def918e9,
title = "Uudet kauratuotteet: Yosa ym.",
abstract = "Salovaara, H. 1996. Uudet kauratuotteet: Yosa ym. Sivut 30-32 monisteessa: Symposium: Suomalaisen kauran mahdollisuudet. Viikki 25.4.1996. Esitelmien lyhennelm{\"a}t. (Salovaara, H. & Jaakkola, A., toim.). Helsingin yliopisto. Elintarviketeknologian laitos/ Soveltavan kemian ja mikrobiologian laitos.",
author = "Salovaara, {Hannu Olavi}",
note = "Volume: Proceeding volume:",
year = "1996",
language = "suomi",
pages = "30--32",
booktitle = "Symposium: Suomalaisen kauran mahdollisuudet.",
publisher = "Helsingin yliopisto, elintarviketeknologian laitos",
address = "Suomi",

}

Salovaara, HO 1996, Uudet kauratuotteet: Yosa ym. julkaisussa Symposium: Suomalaisen kauran mahdollisuudet. : Viikki 25.4.1996. Esitelmien lyhennelmät. (Salovaara, H. & Jaakkola, A., toim.). . Helsingin yliopisto, elintarviketeknologian laitos, Sivut 30-32, Symposium: Suomalaisen kauran mahdollisuudet. , Helsinki, 25/04/1996.

Uudet kauratuotteet: Yosa ym. / Salovaara, Hannu Olavi.

Symposium: Suomalaisen kauran mahdollisuudet. : Viikki 25.4.1996. Esitelmien lyhennelmät. (Salovaara, H. & Jaakkola, A., toim.). . Helsingin yliopisto, elintarviketeknologian laitos, 1996. s. 30-32.

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliAmmatillinen

TY - GEN

T1 - Uudet kauratuotteet: Yosa ym.

AU - Salovaara, Hannu Olavi

N1 - Volume: Proceeding volume:

PY - 1996

Y1 - 1996

N2 - Salovaara, H. 1996. Uudet kauratuotteet: Yosa ym. Sivut 30-32 monisteessa: Symposium: Suomalaisen kauran mahdollisuudet. Viikki 25.4.1996. Esitelmien lyhennelmät. (Salovaara, H. & Jaakkola, A., toim.). Helsingin yliopisto. Elintarviketeknologian laitos/ Soveltavan kemian ja mikrobiologian laitos.

AB - Salovaara, H. 1996. Uudet kauratuotteet: Yosa ym. Sivut 30-32 monisteessa: Symposium: Suomalaisen kauran mahdollisuudet. Viikki 25.4.1996. Esitelmien lyhennelmät. (Salovaara, H. & Jaakkola, A., toim.). Helsingin yliopisto. Elintarviketeknologian laitos/ Soveltavan kemian ja mikrobiologian laitos.

M3 - Konferenssiartikkeli

SP - 30

EP - 32

BT - Symposium: Suomalaisen kauran mahdollisuudet.

PB - Helsingin yliopisto, elintarviketeknologian laitos

ER -

Salovaara HO. Uudet kauratuotteet: Yosa ym. julkaisussa Symposium: Suomalaisen kauran mahdollisuudet. : Viikki 25.4.1996. Esitelmien lyhennelmät. (Salovaara, H. & Jaakkola, A., toim.). . Helsingin yliopisto, elintarviketeknologian laitos. 1996. s. 30-32