Uusia paikallisia makuja julkiselle sektorille

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliAmmatillinen

Alkuperäiskielisuomi
LehtiElintarvike ja terveys
Vuosikerta33
Numero3
Sivut14-17
Sivumäärä4
ISSN0786-213X
TilaJulkaistu - toukokuuta 2019
OKM-julkaisutyyppiD1 Artikkeli ammattilehdessä

Tieteenalat

  • 416 Elintarviketieteet

Lainaa tätä

@article{665f105ff8494b60a6198a568544a2b6,
title = "Uusia paikallisia makuja julkiselle sektorille",
keywords = "416 Elintarviketieteet",
author = "Leena Viitaharju and Merja L{\"a}hdesm{\"a}ki",
year = "2019",
month = "5",
language = "suomi",
volume = "33",
pages = "14--17",
journal = "Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ymp{\"a}rist{\"o}terveydenhuollon ammattilehti",
issn = "0786-213X",
publisher = "TERVEYSALAN TEKNIKOT",
number = "3",

}

Uusia paikallisia makuja julkiselle sektorille. / Viitaharju, Leena; Lähdesmäki, Merja.

julkaisussa: Elintarvike ja terveys, Vuosikerta 33, Nro 3, 05.2019, s. 14-17.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliAmmatillinen

TY - JOUR

T1 - Uusia paikallisia makuja julkiselle sektorille

AU - Viitaharju, Leena

AU - Lähdesmäki, Merja

PY - 2019/5

Y1 - 2019/5

KW - 416 Elintarviketieteet

M3 - Artikkeli

VL - 33

SP - 14

EP - 17

JO - Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti

JF - Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti

SN - 0786-213X

IS - 3

ER -