Väline vai itseisarvo?

tuotantoeläinten hyvinvoinnin edistäminen tuottajien asenteiden kohteena

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKirjaTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielisuomi
JulkaisupaikkaMikkeli
KustantajaRuralia-instituutti
ISBN (painettu)978-952-10-3359-9
TilaJulkaistu - 2007
OKM-julkaisutyyppiC1 Kustannettu tieteellinen erillisteos

Julkaisusarja

NimiJulkaisuja / Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti
Numero10
ISSN (painettu)1796-0630

• 514 Sosiaalitieteet
  • eläimet
  • tuotantoeläimet
  • hyvinvointi
  • maatilat
  • maatilatalous
  • tuottajat
  • asenteet
  • 411 Maatalous ja metsätieteet

Vainio, A., Kauppinen, T., Valros, A., Raussi, S., & Vesala, K. M. (2007). Väline vai itseisarvo? tuotantoeläinten hyvinvoinnin edistäminen tuottajien asenteiden kohteena. (Julkaisuja / Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti; Nro 10). Mikkeli: Ruralia-instituutti.
Vainio, Annukka ; Kauppinen, Tiina ; Valros, Anna ; Raussi, Satu ; Vesala, Kari Mikko. / Väline vai itseisarvo? tuotantoeläinten hyvinvoinnin edistäminen tuottajien asenteiden kohteena. Mikkeli : Ruralia-instituutti, 2007. 54 Sivumäärä (Julkaisuja / Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti; 10).
@book{7ea1a28069a14cc2ac238ccc9aa5e76c,
title = "V{\"a}line vai itseisarvo?: tuotantoel{\"a}inten hyvinvoinnin edist{\"a}minen tuottajien asenteiden kohteena",
keywords = "514 Sosiaalitieteet, el{\"a}imet, tuotantoel{\"a}imet, hyvinvointi, maatilat, maatilatalous, tuottajat, asenteet, el{\"a}imet, tuotantoel{\"a}imet, hyvinvointi, maatilat, maatilatalous, tuottajat, asenteet, el{\"a}imet, tuotantoel{\"a}imet, hyvinvointi, maatilat, maatilatalous, tuottajat, asenteet, 411 Maatalous ja mets{\"a}tieteet",
author = "Annukka Vainio and Tiina Kauppinen and Anna Valros and Satu Raussi and Vesala, {Kari Mikko}",
year = "2007",
language = "suomi",
isbn = "978-952-10-3359-9",
series = "Julkaisuja / Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti",
publisher = "Ruralia-instituutti",
number = "10",
address = "Suomi",

Vainio, A, Kauppinen, T, Valros, A, Raussi, S & Vesala, KM 2007, Väline vai itseisarvo? tuotantoeläinten hyvinvoinnin edistäminen tuottajien asenteiden kohteena. Julkaisuja / Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti, Nro 10, Ruralia-instituutti, Mikkeli.

Väline vai itseisarvo? tuotantoeläinten hyvinvoinnin edistäminen tuottajien asenteiden kohteena. / Vainio, Annukka; Kauppinen, Tiina; Valros, Anna; Raussi, Satu; Vesala, Kari Mikko.

Mikkeli : Ruralia-instituutti, 2007. 54 s. (Julkaisuja / Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti; Nro 10).

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKirjaTieteellinenvertaisarvioitu

TY - BOOK

T1 - Väline vai itseisarvo?

T2 - tuotantoeläinten hyvinvoinnin edistäminen tuottajien asenteiden kohteena

AU - Vainio, Annukka

AU - Kauppinen, Tiina

AU - Valros, Anna

AU - Raussi, Satu

AU - Vesala, Kari Mikko

PY - 2007

Y1 - 2007

KW - 514 Sosiaalitieteet

KW - 411 Maatalous ja metsätieteet

M3 - Kirja

SN - 978-952-10-3359-9

T3 - Julkaisuja / Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti

BT - Väline vai itseisarvo?

PB - Ruralia-instituutti

CY - Mikkeli

Vainio A, Kauppinen T, Valros A, Raussi S, Vesala KM. Väline vai itseisarvo? tuotantoeläinten hyvinvoinnin edistäminen tuottajien asenteiden kohteena. Mikkeli: Ruralia-instituutti, 2007. 54 s. (Julkaisuja / Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti; 10).