Valmiudet opettajan ammattiin opettajien ja opettajien kouluttajien arvioimina

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKirja

Alkuperäiskielisuomi
    JulkaisupaikkaTampere
    KustantajaTampereen yliopisto
    ISBN (painettu)951-44-4165-6
    TilaJulkaistu - 1997
    OKM-julkaisutyyppiC1 Kustannettu tieteellinen erillisteos

Julkaisusarja

NimiTampereen yliopiston opettajankoulutuslaitoksen julkaisuja. A
    ISSN (painettu)1238-3279

• 516 Kasvatustieteet

Niemi, H., & Tirri, K. (1997). Valmiudet opettajan ammattiin opettajien ja opettajien kouluttajien arvioimina. (Tampereen yliopiston opettajankoulutuslaitoksen julkaisuja. A). Tampere: Tampereen yliopisto.
    Niemi, Hannele ; Tirri, Kirsi. / Valmiudet opettajan ammattiin opettajien ja opettajien kouluttajien arvioimina. Tampere : Tampereen yliopisto, 1997. 85 Sivumäärä (Tampereen yliopiston opettajankoulutuslaitoksen julkaisuja. A).
    @book{18fcb0daff834f7896fb14abee095792,
    title = "Valmiudet opettajan ammattiin opettajien ja opettajien kouluttajien arvioimina",
    keywords = "516 Kasvatustieteet",
    author = "Hannele Niemi and Kirsi Tirri",
    year = "1997",
    language = "suomi",
    isbn = "951-44-4165-6",
    series = "Tampereen yliopiston opettajankoulutuslaitoksen julkaisuja. A",
    publisher = "Tampereen yliopisto",
    address = "Suomi",

Niemi, H & Tirri, K 1997, Valmiudet opettajan ammattiin opettajien ja opettajien kouluttajien arvioimina. Tampereen yliopiston opettajankoulutuslaitoksen julkaisuja. A, Tampereen yliopisto, Tampere.

Valmiudet opettajan ammattiin opettajien ja opettajien kouluttajien arvioimina. / Niemi, Hannele; Tirri, Kirsi.

Tampere : Tampereen yliopisto, 1997. 85 s. (Tampereen yliopiston opettajankoulutuslaitoksen julkaisuja. A).

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKirja

TY - BOOK

T1 - Valmiudet opettajan ammattiin opettajien ja opettajien kouluttajien arvioimina

AU - Niemi, Hannele

AU - Tirri, Kirsi

PY - 1997

Y1 - 1997

KW - 516 Kasvatustieteet

M3 - Kirja

SN - 951-44-4165-6

T3 - Tampereen yliopiston opettajankoulutuslaitoksen julkaisuja. A

BT - Valmiudet opettajan ammattiin opettajien ja opettajien kouluttajien arvioimina

PB - Tampereen yliopisto

CY - Tampere

Niemi H, Tirri K. Valmiudet opettajan ammattiin opettajien ja opettajien kouluttajien arvioimina. Tampere: Tampereen yliopisto, 1997. 85 s. (Tampereen yliopiston opettajankoulutuslaitoksen julkaisuja. A).