Vanhempain rakkaus [tv-elokuvakäsikirjoitus]

Rakkaus ja laki -trilogia

Pärttyli Rinne

Tutkimustuotos: Ei-tekstimuotoinenTaideteosItsenäinen taiteellinen teos tai yksityisnäyttely

Kuvaus

Kuka on syyllinen ja kuka syytön, kun äiti syyttää isää lasten hyväksikäytöstä. Tarina kertoo täydellisestä perheestä, jossa rakastetaan liikaa.

Käsikirjoitus Pärttyli Rinne sekä Elina Hietala, Antti Mikkola, Juha Lehtola. Pääosissa nähdään Elina Hietala, Antti Mikkola, Susanna Haavisto ja Timo Torikka.
Alkuperäiskielisuomi
JulkaisupaikkaTV1
KustantajaYle
Tuotoksen mediaElokuva
TilaJulkaistu - 8 tammikuuta 2017
OKM-julkaisutyyppiF1 Julkaistut itsenäiset taideteokset

Tieteenalat

  • 611 Filosofia

Lainaa tätä

Rinne, P. (Kirjoittaja). (2017). Vanhempain rakkaus [tv-elokuvakäsikirjoitus]: Rakkaus ja laki -trilogia. Taideteos, TV1: Yle.
@misc{368cbc0d650c45b58c02ab0d9973420c,
title = "Vanhempain rakkaus [tv-elokuvak{\"a}sikirjoitus]: Rakkaus ja laki -trilogia",
abstract = "Kuka on syyllinen ja kuka syyt{\"o}n, kun {\"a}iti syytt{\"a}{\"a} is{\"a}{\"a} lasten hyv{\"a}ksik{\"a}yt{\"o}st{\"a}. Tarina kertoo t{\"a}ydellisest{\"a} perheest{\"a}, jossa rakastetaan liikaa. K{\"a}sikirjoitus P{\"a}rttyli Rinne sek{\"a} Elina Hietala, Antti Mikkola, Juha Lehtola. P{\"a}{\"a}osissa n{\"a}hd{\"a}{\"a}n Elina Hietala, Antti Mikkola, Susanna Haavisto ja Timo Torikka.",
keywords = "611 Filosofia",
author = "P{\"a}rttyli Rinne",
year = "2017",
month = "1",
day = "8",
language = "suomi",
publisher = "Yle",
address = "Suomi",

}

Vanhempain rakkaus [tv-elokuvakäsikirjoitus] : Rakkaus ja laki -trilogia. Rinne, Pärttyli (Kirjoittaja). 2017. TV1 : Yle.

Tutkimustuotos: Ei-tekstimuotoinenTaideteosItsenäinen taiteellinen teos tai yksityisnäyttely

TY - ADVS

T1 - Vanhempain rakkaus [tv-elokuvakäsikirjoitus]

T2 - Rakkaus ja laki -trilogia

AU - Rinne, Pärttyli

PY - 2017/1/8

Y1 - 2017/1/8

N2 - Kuka on syyllinen ja kuka syytön, kun äiti syyttää isää lasten hyväksikäytöstä. Tarina kertoo täydellisestä perheestä, jossa rakastetaan liikaa. Käsikirjoitus Pärttyli Rinne sekä Elina Hietala, Antti Mikkola, Juha Lehtola. Pääosissa nähdään Elina Hietala, Antti Mikkola, Susanna Haavisto ja Timo Torikka.

AB - Kuka on syyllinen ja kuka syytön, kun äiti syyttää isää lasten hyväksikäytöstä. Tarina kertoo täydellisestä perheestä, jossa rakastetaan liikaa. Käsikirjoitus Pärttyli Rinne sekä Elina Hietala, Antti Mikkola, Juha Lehtola. Pääosissa nähdään Elina Hietala, Antti Mikkola, Susanna Haavisto ja Timo Torikka.

KW - 611 Filosofia

M3 - Taideteos

PB - Yle

CY - TV1

ER -