Verkossa vieraana

Asiantuntija verkko-oppimisen tukena

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinen

Alkuperäiskielisuomi
    OtsikkoKohteena käännös : uusia näkökulmia kääntämisen ja tulkkauksen tutkimiseen ja opiskelemiseen
    ToimittajatIrmeli Helin, Hilkka Yli-Jokipii
    JulkaisupaikkaHelsinki
    KustantajaHelsingin yliopisto, käännöstieteen laitos
    Julkaisupäivä2008
    Sivut45-60
    ISBN (painettu) 978-952-10-4405-2
    TilaJulkaistu - 2008
    OKM-julkaisutyyppiB2 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Julkaisusarja

NimiKäännöstieteen laitoksen julkaisuja / Helsingin yliopisto
    Numero4
    ISSN (painettu)1796-0150

• 612 Kielitieteet, kirjallisuus
    • kääntäminen
    • oppiminen
    • opetus

Eskelinen, J. (2008). Verkossa vieraana: Asiantuntija verkko-oppimisen tukena. teoksessa I. Helin, & H. Yli-Jokipii (Toimittajat), Kohteena käännös: uusia näkökulmia kääntämisen ja tulkkauksen tutkimiseen ja opiskelemiseen (Sivut 45-60). (Käännöstieteen laitoksen julkaisuja / Helsingin yliopisto; Nro 4). Helsinki: Helsingin yliopisto, käännöstieteen laitos.
    Eskelinen, Juha. / Verkossa vieraana : Asiantuntija verkko-oppimisen tukena. Kohteena käännös: uusia näkökulmia kääntämisen ja tulkkauksen tutkimiseen ja opiskelemiseen . Toimittaja / Irmeli Helin ; Hilkka Yli-Jokipii. Helsinki : Helsingin yliopisto, käännöstieteen laitos, 2008. Sivut 45-60 (Käännöstieteen laitoksen julkaisuja / Helsingin yliopisto; 4).
    @inbook{f800d29c92dd442dbbe7335294b01bde,
    title = "Verkossa vieraana: Asiantuntija verkko-oppimisen tukena",
    keywords = "612 Kielitieteet, kirjallisuus, k{\"a}{\"a}nt{\"a}minen, oppiminen, opetus, k{\"a}{\"a}nt{\"a}minen, oppiminen, opetus, k{\"a}{\"a}nt{\"a}minen, oppiminen, opetus",
    author = "Juha Eskelinen",
    year = "2008",
    language = "suomi",
    isbn = "978-952-10-4405-2",
    series = "K{\"a}{\"a}nn{\"o}stieteen laitoksen julkaisuja / Helsingin yliopisto",
    publisher = "Helsingin yliopisto, k{\"a}{\"a}nn{\"o}stieteen laitos",
    number = "4",
    pages = "45--60",
    editor = "Irmeli Helin and Hilkka Yli-Jokipii",
    booktitle = "Kohteena k{\"a}{\"a}nn{\"o}s",
    address = "Suomi",

Eskelinen, J 2008, Verkossa vieraana: Asiantuntija verkko-oppimisen tukena. julkaisussa I Helin & H Yli-Jokipii (toim), Kohteena käännös: uusia näkökulmia kääntämisen ja tulkkauksen tutkimiseen ja opiskelemiseen . Käännöstieteen laitoksen julkaisuja / Helsingin yliopisto, Nro 4, Helsingin yliopisto, käännöstieteen laitos, Helsinki, Sivut 45-60.

Verkossa vieraana : Asiantuntija verkko-oppimisen tukena. / Eskelinen, Juha.

Kohteena käännös: uusia näkökulmia kääntämisen ja tulkkauksen tutkimiseen ja opiskelemiseen . toim. / Irmeli Helin; Hilkka Yli-Jokipii. Helsinki : Helsingin yliopisto, käännöstieteen laitos, 2008. s. 45-60 (Käännöstieteen laitoksen julkaisuja / Helsingin yliopisto; Nro 4).

TY - CHAP

T1 - Verkossa vieraana

T2 - Asiantuntija verkko-oppimisen tukena

AU - Eskelinen, Juha

PY - 2008

Y1 - 2008

KW - 612 Kielitieteet, kirjallisuus

M3 - Kirjan luku tai artikkeli

SN - 978-952-10-4405-2

T3 - Käännöstieteen laitoksen julkaisuja / Helsingin yliopisto

SP - 45

EP - 60

BT - Kohteena käännös

A2 - Helin, Irmeli

A2 - Yli-Jokipii, Hilkka

PB - Helsingin yliopisto, käännöstieteen laitos

CY - Helsinki

Eskelinen J. Verkossa vieraana: Asiantuntija verkko-oppimisen tukena. julkaisussa Helin I, Yli-Jokipii H, toimittajat, Kohteena käännös: uusia näkökulmia kääntämisen ja tulkkauksen tutkimiseen ja opiskelemiseen . Helsinki: Helsingin yliopisto, käännöstieteen laitos. 2008. s. 45-60. (Käännöstieteen laitoksen julkaisuja / Helsingin yliopisto; 4).