Viimeinen sana [romaani]

Pärttyli Rinne

Tutkimustuotos: Ei-tekstimuotoinenTaideteosItsenäinen taiteellinen teos tai yksityisnäyttely

Kuvaus

Vahva esikoisromaani nuoruuden unelmista, vihasta, epätoivosta ja välinpitämättömyyteen verhoutuvasta pelosta.

Ylioppilaskirjoituksiin valmistautuva Franz haaveilee täyttävänsä luentosalit uudella vapauden filosofialla. Kolehmainen puhdistaa hiekkakuopalla Glock-pistoolia, lokeroiden nurkalla odottaa peräänantamaton Virpi. Maailma on luotu otettavaksi, mutta elämä ei aina käy yksiin toivekuvien kanssa. Mitä tapahtuu kun Franz kohtaa Helenan, joka opettaa lukiolaisille rakkauden olevan parasta todellisuutta?

Viimeinen sana on matka pimeään, tinkimätön erään nuoruuden muotokuva. Se kertoo yrityksestä ratkaista maailma sanoilla, ja siitä kun sanat eivät riitä. Se on ensimmäinen kotimainen romaani, joka pureutuu suoraan koulutragedioiden pahoihin ytimiin – kirja kaikille, jotka haluavat ymmärtää.
Alkuperäiskielisuomi
JulkaisupaikkaHelsinki
KustantajaNoxboox
Koko213 s.
TilaJulkaistu - 2014
OKM-julkaisutyyppiF1 Julkaistut itsenäiset taideteokset

Lainaa tätä

Rinne, P. (Kirjoittaja). (2014). Viimeinen sana [romaani]. Taideteos, Helsinki: Noxboox.
Rinne, Pärttyli (Kirjoittaja). / Viimeinen sana [romaani]. [Taideteos].
@misc{e0ec6c9e18b24b0692d7b102477777c9,
title = "Viimeinen sana [romaani]",
abstract = "Vahva esikoisromaani nuoruuden unelmista, vihasta, ep{\"a}toivosta ja v{\"a}linpit{\"a}m{\"a}tt{\"o}myyteen verhoutuvasta pelosta.Ylioppilaskirjoituksiin valmistautuva Franz haaveilee t{\"a}ytt{\"a}v{\"a}ns{\"a} luentosalit uudella vapauden filosofialla. Kolehmainen puhdistaa hiekkakuopalla Glock-pistoolia, lokeroiden nurkalla odottaa per{\"a}{\"a}nantamaton Virpi. Maailma on luotu otettavaksi, mutta el{\"a}m{\"a} ei aina k{\"a}y yksiin toivekuvien kanssa. Mit{\"a} tapahtuu kun Franz kohtaa Helenan, joka opettaa lukiolaisille rakkauden olevan parasta todellisuutta?Viimeinen sana on matka pime{\"a}{\"a}n, tinkim{\"a}t{\"o}n er{\"a}{\"a}n nuoruuden muotokuva. Se kertoo yrityksest{\"a} ratkaista maailma sanoilla, ja siit{\"a} kun sanat eiv{\"a}t riit{\"a}. Se on ensimm{\"a}inen kotimainen romaani, joka pureutuu suoraan koulutragedioiden pahoihin ytimiin – kirja kaikille, jotka haluavat ymm{\"a}rt{\"a}{\"a}.",
author = "P{\"a}rttyli Rinne",
year = "2014",
language = "suomi",
publisher = "Noxboox",
address = "Suomi",

}

Rinne, P, Viimeinen sana [romaani], 2014, Taideteos, Noxboox, Helsinki.
Viimeinen sana [romaani]. Rinne, Pärttyli (Kirjoittaja). 2014. Helsinki : Noxboox.

Tutkimustuotos: Ei-tekstimuotoinenTaideteosItsenäinen taiteellinen teos tai yksityisnäyttely

TY - ADVS

T1 - Viimeinen sana [romaani]

AU - Rinne, Pärttyli

PY - 2014

Y1 - 2014

N2 - Vahva esikoisromaani nuoruuden unelmista, vihasta, epätoivosta ja välinpitämättömyyteen verhoutuvasta pelosta.Ylioppilaskirjoituksiin valmistautuva Franz haaveilee täyttävänsä luentosalit uudella vapauden filosofialla. Kolehmainen puhdistaa hiekkakuopalla Glock-pistoolia, lokeroiden nurkalla odottaa peräänantamaton Virpi. Maailma on luotu otettavaksi, mutta elämä ei aina käy yksiin toivekuvien kanssa. Mitä tapahtuu kun Franz kohtaa Helenan, joka opettaa lukiolaisille rakkauden olevan parasta todellisuutta?Viimeinen sana on matka pimeään, tinkimätön erään nuoruuden muotokuva. Se kertoo yrityksestä ratkaista maailma sanoilla, ja siitä kun sanat eivät riitä. Se on ensimmäinen kotimainen romaani, joka pureutuu suoraan koulutragedioiden pahoihin ytimiin – kirja kaikille, jotka haluavat ymmärtää.

AB - Vahva esikoisromaani nuoruuden unelmista, vihasta, epätoivosta ja välinpitämättömyyteen verhoutuvasta pelosta.Ylioppilaskirjoituksiin valmistautuva Franz haaveilee täyttävänsä luentosalit uudella vapauden filosofialla. Kolehmainen puhdistaa hiekkakuopalla Glock-pistoolia, lokeroiden nurkalla odottaa peräänantamaton Virpi. Maailma on luotu otettavaksi, mutta elämä ei aina käy yksiin toivekuvien kanssa. Mitä tapahtuu kun Franz kohtaa Helenan, joka opettaa lukiolaisille rakkauden olevan parasta todellisuutta?Viimeinen sana on matka pimeään, tinkimätön erään nuoruuden muotokuva. Se kertoo yrityksestä ratkaista maailma sanoilla, ja siitä kun sanat eivät riitä. Se on ensimmäinen kotimainen romaani, joka pureutuu suoraan koulutragedioiden pahoihin ytimiin – kirja kaikille, jotka haluavat ymmärtää.

M3 - Taideteos

PB - Noxboox

CY - Helsinki

ER -

Rinne P (Kirjoittaja). Viimeinen sana [romaani] Helsinki: Noxboox. 2014.