Virtual Reality in Natural Sciences

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Kuvaus

Alkuperäiskielienglanti
LehtiLUMAT-B: International journal of math, science and technology education
Vuosikerta2
Numero4
Sivut2-5
ISSN2489-2572
TilaJulkaistu - 29 marraskuuta 2017
OKM-julkaisutyyppiA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä, vertaisarvioitu

• 113 Tietojenkäsittely- ja informaatiotieteet

@article{3b66a687abed4d0491cbfa3d10d73991,
title = "Virtual Reality in Natural Sciences",
abstract = "Virtual and augmented reality is a hot topic in education and research. To reach educators in natural sciences, Teatime Research Ltd and Department of Geosciences and Geography from the University of Helsinki organized a workshop during the LUMAT Symposium 2017. The participants were shown the possibilities of the technologies and software available, one of these being the locally developed Teatime Vrifier, a universal viewer for three dimensional data. To integrate these new technologies into educational workflows and daily use, it requires actual testing and exposure on all levels.",
keywords = "113 Computer and information sciences",
author = "Aleksis Karme and Paavo Happonen",
year = "2017",
month = "11",
day = "29",
language = "English",
volume = "2",
pages = "2--5",
journal = "LUMAT-B: International journal of math, science and technology education",
issn = "2489-2572",
publisher = "LUMA Centre Finland",
number = "4",

Virtual Reality in Natural Sciences. / Karme, Aleksis; Happonen, Paavo.

julkaisussa: LUMAT-B: International journal of math, science and technology education , Vuosikerta 2, Nro 4, 29.11.2017, s. 2-5.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

TY - JOUR

T1 - Virtual Reality in Natural Sciences

AU - Karme, Aleksis

AU - Happonen, Paavo

PY - 2017/11/29

Y1 - 2017/11/29

N2 - Virtual and augmented reality is a hot topic in education and research. To reach educators in natural sciences, Teatime Research Ltd and Department of Geosciences and Geography from the University of Helsinki organized a workshop during the LUMAT Symposium 2017. The participants were shown the possibilities of the technologies and software available, one of these being the locally developed Teatime Vrifier, a universal viewer for three dimensional data. To integrate these new technologies into educational workflows and daily use, it requires actual testing and exposure on all levels.

AB - Virtual and augmented reality is a hot topic in education and research. To reach educators in natural sciences, Teatime Research Ltd and Department of Geosciences and Geography from the University of Helsinki organized a workshop during the LUMAT Symposium 2017. The participants were shown the possibilities of the technologies and software available, one of these being the locally developed Teatime Vrifier, a universal viewer for three dimensional data. To integrate these new technologies into educational workflows and daily use, it requires actual testing and exposure on all levels.

KW - 113 Computer and information sciences

M3 - Article