Viscosity of β-glucan from oat products at the intestinal phase of the gastrointestinal model

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
LehtiFood Hydrocolloids
ISSN0268-005X
DOI - pysyväislinkit
TilaE-pub ahead of print - 2019
OKM-julkaisutyyppiA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä, vertaisarvioitu

Tieteenalat

  • 416 Elintarviketieteet

Lainaa tätä

@article{80b5270352e7436eb70d133b937b96cb,
title = "Viscosity of β-glucan from oat products at the intestinal phase of the gastrointestinal model",
keywords = "416 Food Science",
author = "Noora M{\"a}kel{\"a} and Outi Brinck and Tuula Sontag-Strohm",
year = "2019",
doi = "10.1016/j.foodhyd.2019.105422",
language = "English",
journal = "Food Hydrocolloids",
issn = "0268-005X",
publisher = "ELSEVIER SCI IRELAND LTD",

}

TY - JOUR

T1 - Viscosity of β-glucan from oat products at the intestinal phase of the gastrointestinal model

AU - Mäkelä, Noora

AU - Brinck, Outi

AU - Sontag-Strohm, Tuula

PY - 2019

Y1 - 2019

KW - 416 Food Science

U2 - 10.1016/j.foodhyd.2019.105422

DO - 10.1016/j.foodhyd.2019.105422

M3 - Article

JO - Food Hydrocolloids

JF - Food Hydrocolloids

SN - 0268-005X

ER -