Viscosity of beta-glucan in oat products - Review Article

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuKatsausartikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Kuvaus

.
Alkuperäiskielienglanti
LehtiAgricultural and Food Science
Vuosikerta13
Sivut80-87
Sivumäärä8
ISSN1459-6067
TilaJulkaistu - 2004
OKM-julkaisutyyppiA2 Katsausartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Lisätietoja

'Oats Issue'
Volume:
Proceeding volume:

Tieteenalat

  • 415 Muut maataloustieteet
  • elintarviketieteet
  • viljateknologia
  • 416 Food Science

Lainaa tätä

@article{00708398254f457087acd6c6131b50c2,
title = "Viscosity of beta-glucan in oat products - Review Article",
abstract = ".",
keywords = "415 Other agricultural sciences, elintarviketieteet, viljateknologia, 416 Food Science, oat technology",
author = "Heli Anttila and Tuula Sontag-Strohm and Hannu Salovaara",
note = "'Oats Issue' Volume: Proceeding volume:",
year = "2004",
language = "English",
volume = "13",
pages = "80--87",
journal = "Agricultural and Food Science",
issn = "1459-6067",
publisher = "Scientific Agricultural Society of Finland",

}

Viscosity of beta-glucan in oat products - Review Article. / Anttila, Heli; Sontag-Strohm, Tuula; Salovaara, Hannu.

julkaisussa: Agricultural and Food Science, Vuosikerta 13, 2004, s. 80-87.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuKatsausartikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

TY - JOUR

T1 - Viscosity of beta-glucan in oat products - Review Article

AU - Anttila, Heli

AU - Sontag-Strohm, Tuula

AU - Salovaara, Hannu

N1 - 'Oats Issue' Volume: Proceeding volume:

PY - 2004

Y1 - 2004

N2 - .

AB - .

KW - 415 Other agricultural sciences

KW - elintarviketieteet

KW - viljateknologia

KW - 416 Food Science

KW - oat technology

M3 - Review Article

VL - 13

SP - 80

EP - 87

JO - Agricultural and Food Science

JF - Agricultural and Food Science

SN - 1459-6067

ER -