VOC flux and concentration measurements with PTR-TOF in Hyytiälä

Simon Schallhart, Taina Ruuskanen, Maija Karoliina Kajos, Heikki Junninen, Janne Rinne, Markku Kulmala

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliTieteellinen

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoProceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011
Julkaisupäivä2011
Sivut368-369
TilaJulkaistu - 2011
OKM-julkaisutyyppiB3 Vertaisarvioimaton artikkeli konferenssijulkaisussa

Julkaisusarja

NimiReport series in aerosol science
Vuosikerta126

Volume:
Proceeding volume:

• 114 Fysiikka

Schallhart, S., Ruuskanen, T., Kajos, M. K., Junninen, H., Rinne, J., & Kulmala, M. (2011). VOC flux and concentration measurements with PTR-TOF in Hyytiälä. teoksessa Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011 (Sivut 368-369). (Report series in aerosol science; Vuosikerta 126).
Schallhart, Simon ; Ruuskanen, Taina ; Kajos, Maija Karoliina ; Junninen, Heikki ; Rinne, Janne ; Kulmala, Markku. / VOC flux and concentration measurements with PTR-TOF in Hyytiälä. Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011. 2011. Sivut 368-369 (Report series in aerosol science).
@inproceedings{6b3cd44493b74ee4a6d729700826ac9b,
title = "VOC flux and concentration measurements with PTR-TOF in Hyyti{\"a}l{\"a}",
keywords = "114 Physical sciences",
author = "Simon Schallhart and Taina Ruuskanen and Kajos, {Maija Karoliina} and Heikki Junninen and Janne Rinne and Markku Kulmala",
note = "Volume: Proceeding volume:",
year = "2011",
language = "English",
series = "Report series in aerosol science",
pages = "368--369",
booktitle = "Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011",

Schallhart, S, Ruuskanen, T, Kajos, MK, Junninen, H, Rinne, J & Kulmala, M 2011, VOC flux and concentration measurements with PTR-TOF in Hyytiälä. julkaisussa Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011. Report series in aerosol science, Vuosikerta 126, Sivut 368-369.

VOC flux and concentration measurements with PTR-TOF in Hyytiälä. / Schallhart, Simon; Ruuskanen, Taina; Kajos, Maija Karoliina; Junninen, Heikki; Rinne, Janne; Kulmala, Markku.

Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011. 2011. s. 368-369 (Report series in aerosol science; Vuosikerta 126).

TY - GEN

T1 - VOC flux and concentration measurements with PTR-TOF in Hyytiälä

AU - Schallhart, Simon

AU - Ruuskanen, Taina

AU - Kajos, Maija Karoliina

AU - Junninen, Heikki

AU - Rinne, Janne

AU - Kulmala, Markku

N1 - Volume: Proceeding volume:

PY - 2011

Y1 - 2011

KW - 114 Physical sciences

M3 - Conference contribution

T3 - Report series in aerosol science

SP - 368

EP - 369

BT - Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011

Schallhart S, Ruuskanen T, Kajos MK, Junninen H, Rinne J, Kulmala M. VOC flux and concentration measurements with PTR-TOF in Hyytiälä. julkaisussa Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011. 2011. s. 368-369. (Report series in aerosol science).