"We just keep on getting wrong consumer research results": A case study on new product development failure on convenience food sector

Toni Ryynänen, Annaleena Hakatie

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
OtsikkoInternational Conference on Designing Food and designing for Food : Conference Proceedings
ToimittajatFrancesca Zampollo, Chris Smith
Sivumäärä13
JulkaisupaikkaLondon
KustantajaInternational Food Design Society
Julkaisupäivä2012
Sivut71-83
ISBN (elektroninen)978-1-907675-18-8
TilaJulkaistu - 2012
OKM-julkaisutyyppiA4 Artikkeli konferenssijulkaisuussa
TapahtumaInternational Conference on Designing Food and designing for Food - London, Britannia
Kesto: 28 kesäk. 201229 elok. 2012
Konferenssinumero: 2

Tieteenalat

  • 416 Elintarviketieteet

Siteeraa tätä