"We must have the wrong consumers" - a case study on new food product development failure

Toni Ryynanen, Annaleena Hakatie

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
LehtiBritish Food Journal
Vuosikerta116
Numero4
Sivut707-722
Sivumäärä16
ISSN0007-070X
DOI - pysyväislinkit
TilaJulkaistu - 2014
OKM-julkaisutyyppiA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä, vertaisarvioitu

Tieteenalat

  • 416 Elintarviketieteet
  • 512 Liiketaloustiede

Lainaa tätä

Ryynanen, Toni ; Hakatie, Annaleena. / "We must have the wrong consumers" - a case study on new food product development failure. Julkaisussa: British Food Journal. 2014 ; Vuosikerta 116, Nro 4. Sivut 707-722.
@article{c7bc95ae7324403caae8e97860b477f5,
title = "{"}We must have the wrong consumers{"} - a case study on new food product development failure",
keywords = "Case studies, New product development, Convenience foods, Consumer research, FRAMEWORK, INDUSTRY, SUCCESS, MEAT, 416 Food Science, 512 Business and Management",
author = "Toni Ryynanen and Annaleena Hakatie",
year = "2014",
doi = "10.1108/BFJ-08-2012-0215",
language = "English",
volume = "116",
pages = "707--722",
journal = "British Food Journal",
issn = "0007-070X",
publisher = "EMERALD GROUP PUBLISHING LTD",
number = "4",

}

"We must have the wrong consumers" - a case study on new food product development failure. / Ryynanen, Toni; Hakatie, Annaleena.

julkaisussa: British Food Journal, Vuosikerta 116, Nro 4, 2014, s. 707-722.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

TY - JOUR

T1 - "We must have the wrong consumers" - a case study on new food product development failure

AU - Ryynanen, Toni

AU - Hakatie, Annaleena

PY - 2014

Y1 - 2014

KW - Case studies

KW - New product development

KW - Convenience foods

KW - Consumer research

KW - FRAMEWORK

KW - INDUSTRY

KW - SUCCESS

KW - MEAT

KW - 416 Food Science

KW - 512 Business and Management

U2 - 10.1108/BFJ-08-2012-0215

DO - 10.1108/BFJ-08-2012-0215

M3 - Article

VL - 116

SP - 707

EP - 722

JO - British Food Journal

JF - British Food Journal

SN - 0007-070X

IS - 4

ER -