Mitä on empatia ja mikä sen suhde kieleen?

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinen

Alkuperäiskielisuomi
OtsikkoKieli ja empatia
ToimittajatIlona Herlin, Emmi Laukkanen, Maria Mäkinen, Jutta Salminen, Laura Visapää
JulkaisupaikkaHelda
Julkaisupäivä14 joulukuuta 2011
ISBN (elektroninen)978-952-10-7570-4
TilaJulkaistu - 14 joulukuuta 2011
OKM-julkaisutyyppiB2 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Julkaisusarja

NimiKielen opissa
KustantajaHelsingin yliopiston suomen kielen, suomalais-ugrilaisten ja pohjoismaisten kielten ja kirjallisuuksien laitos
Numero9

• 6121 Kielitieteet

Herlin, I., & Visapää, L. (2011). Mitä on empatia ja mikä sen suhde kieleen? teoksessa I. Herlin, E. Laukkanen, M. Mäkinen, J. Salminen, & L. Visapää (Toimittajat), Kieli ja empatia (Kielen opissa ; Nro 9). Helda.
Herlin, Ilona ; Visapää, Laura. / Mitä on empatia ja mikä sen suhde kieleen?. Kieli ja empatia. Toimittaja / Ilona Herlin ; Emmi Laukkanen ; Maria Mäkinen ; Jutta Salminen ; Laura Visapää. Helda, 2011. (Kielen opissa ; 9).
@inbook{062572d0730d484a9836706625b3d84e,
title = "Mit{\"a} on empatia ja mik{\"a} sen suhde kieleen?",
keywords = "6121 Kielitieteet",
author = "Ilona Herlin and Laura Visap{\"a}{\"a}",
year = "2011",
month = "12",
day = "14",
language = "suomi",
series = "Kielen opissa",
publisher = "Helsingin yliopiston suomen kielen, suomalais-ugrilaisten ja pohjoismaisten kielten ja kirjallisuuksien laitos",
number = "9",
editor = "Ilona Herlin and Emmi Laukkanen and Maria M{\"a}kinen and Jutta Salminen and Laura Visap{\"a}{\"a}",
booktitle = "Kieli ja empatia",

Herlin, I & Visapää, L 2011, Mitä on empatia ja mikä sen suhde kieleen? julkaisussa I Herlin, E Laukkanen, M Mäkinen, J Salminen & L Visapää (toim), Kieli ja empatia. Kielen opissa , Nro 9, Helda.

Mitä on empatia ja mikä sen suhde kieleen? / Herlin, Ilona; Visapää, Laura.

Kieli ja empatia. toim. / Ilona Herlin; Emmi Laukkanen; Maria Mäkinen; Jutta Salminen; Laura Visapää. Helda, 2011. (Kielen opissa ; Nro 9).

TY - CHAP

T1 - Mitä on empatia ja mikä sen suhde kieleen?

AU - Herlin, Ilona

AU - Visapää, Laura

PY - 2011/12/14

Y1 - 2011/12/14

KW - 6121 Kielitieteet

M3 - Kirjan luku tai artikkeli

T3 - Kielen opissa

BT - Kieli ja empatia

A2 - Herlin, Ilona

A2 - Laukkanen, Emmi

A2 - Mäkinen, Maria

A2 - Salminen, Jutta

A2 - Visapää, Laura

CY - Helda

Herlin I, Visapää L. Mitä on empatia ja mikä sen suhde kieleen? julkaisussa Herlin I, Laukkanen E, Mäkinen M, Salminen J, Visapää L, toimittajat, Kieli ja empatia. Helda. 2011. (Kielen opissa ; 9).