Whose North America

Identity, Agency and Belonging

Tutkimustuotos: Kirja/raporttiKokoomateos tai erikoisnumeroTieteellinenvertaisarvioitu

Alkuperäiskielienglanti
JulkaisupaikkaOdense
KustantajaNordic Association of American/University Press of Southern Denmark
TilaJulkaistu - 2018
OKM-julkaisutyyppiC2 Toimitettu teos

Julkaisusarja

NimiAmerican Studies in Scandinavia
Numero1 (Special Issue)
Vuosikerta50
ISSN (painettu)0044-8060

• 615 Historia ja arkeologia

Andersson, R-H. (Toimittaja), Kekki, S. (Toimittaja), Turpeinen, J. K., & Salminen, J. (2018). Whose North America: Identity, Agency and Belonging. (American Studies in Scandinavia ; Vuosikerta 50, Nro 1 (Special Issue)). Odense: Nordic Association of American/University Press of Southern Denmark.
Andersson, Rani-Henrik (Toimittaja) ; Kekki, Saara (Toimittaja) ; Turpeinen, Juho Kaleva ; Salminen, Janne. / Whose North America : Identity, Agency and Belonging. Odense : Nordic Association of American/University Press of Southern Denmark, 2018. 184 Sivumäärä (American Studies in Scandinavia ; 1 (Special Issue)).
@book{7ce661c44f29467882dd9e0b317014b5,
title = "Whose North America: Identity, Agency and Belonging",
keywords = "615 History and Archaeology",
author = "Turpeinen, {Juho Kaleva} and Janne Salminen",
editor = "Rani-Henrik Andersson and Saara Kekki",
year = "2018",
language = "English",
series = "American Studies in Scandinavia",
publisher = "Nordic Association of American/University Press of Southern Denmark",
number = "1 (Special Issue)",
address = "Denmark",

Andersson, R-H (Toimittaja), Kekki, S (Toimittaja), Turpeinen, JK & Salminen, J 2018, Whose North America: Identity, Agency and Belonging. American Studies in Scandinavia , Nro 1 (Special Issue), Vuosikerta 50, Nordic Association of American/University Press of Southern Denmark, Odense.

Whose North America : Identity, Agency and Belonging. / Andersson, Rani-Henrik (Toimittaja); Kekki, Saara (Toimittaja); Turpeinen, Juho Kaleva; Salminen, Janne.

Odense : Nordic Association of American/University Press of Southern Denmark, 2018. 184 s. (American Studies in Scandinavia ; Vuosikerta 50, Nro 1 (Special Issue)).

TY - BOOK

T1 - Whose North America

T2 - Identity, Agency and Belonging

AU - Turpeinen, Juho Kaleva

AU - Salminen, Janne

A2 - Andersson, Rani-Henrik

A2 - Kekki, Saara

PY - 2018

Y1 - 2018

KW - 615 History and Archaeology

M3 - Anthology or special issue

T3 - American Studies in Scandinavia

BT - Whose North America

PB - Nordic Association of American/University Press of Southern Denmark

CY - Odense

Andersson R-H, (ed.), Kekki S, (ed.), Turpeinen JK, Salminen J. Whose North America: Identity, Agency and Belonging. Odense: Nordic Association of American/University Press of Southern Denmark, 2018. 184 s. (American Studies in Scandinavia ; 1 (Special Issue)).