"Yi Xi wei shi" de shidai jieshu le ma? "以西为师”的时代结束了吗?

Julkaisun otsikon käännös: Has the Era of Taking the West as Teachers Ended?

Zhan Zhu Paulos Huang, Xiping Zhang

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinen

Kuvaus

Alkuperäiskielikiina
Otsikko当代比较文学 : Contemporary comparative literature
Toimittajat戎女 陈
Vuosikerta3
JulkaisupaikkaBeijing, 北京
KustantajaHuaxia chubanshe, 华夏出版社
Julkaisupäivä1 huhtikuuta 2019
Sivut187-223
ISBN (painettu)9787508097282
TilaJulkaistu - 1 huhtikuuta 2019
OKM-julkaisutyyppiB2 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

• 6160 Muut humanistiset tieteet
  • kulttuurintutkimus
  • kulttuurikosketukset

Huang, Z. Z. P., & Zhang, X. (2019). "Yi Xi wei shi" de shidai jieshu le ma? "以西为师”的时代结束了吗?. teoksessa 戎女 陈 (Toimittaja), 当代比较文学: Contemporary comparative literature (Vuosikerta 3, Sivut 187-223). Beijing, 北京: Huaxia chubanshe, 华夏出版社.
Huang, Zhan Zhu Paulos ; Zhang, Xiping. / "Yi Xi wei shi" de shidai jieshu le ma? "以西为师”的时代结束了吗?. 当代比较文学: Contemporary comparative literature. Toimittaja / 戎女 陈. Vuosikerta 3 Beijing, 北京 : Huaxia chubanshe, 华夏出版社, 2019. Sivut 187-223
@inbook{05637b8022d94c7caba40171acac9e22,
title = "{"}Yi Xi wei shi{"} de shidai jieshu le ma? {"}以西为师”的时代结束了吗?",
abstract = "This is a dialogue between Paulos and Professor Xiping Zhang (Beijing Foreign Studies University) on the encounter and Exchange between China and West. The two scholars have two different answers to the question presented in the title.",
keywords = "6160 {\"O}vriga humanistiska vetenskaper, kulttuurintutkimus, kulttuurikosketukset",
author = "Huang, {Zhan Zhu Paulos} and Xiping Zhang",
year = "2019",
month = "4",
day = "1",
language = "kinesiska",
isbn = "9787508097282",
volume = "3",
pages = "187--223",
editor = "戎女 陈",
booktitle = "当代比较文学",
publisher = "Huaxia chubanshe, 华夏出版社",
address = "Kina",

Huang, ZZP & Zhang, X 2019, "Yi Xi wei shi" de shidai jieshu le ma? "以西为师”的时代结束了吗?. julkaisussa 戎女 陈 (Toimittaja), 当代比较文学: Contemporary comparative literature. Vuosikerta 3, Huaxia chubanshe, 华夏出版社, Beijing, 北京, Sivut 187-223.

"Yi Xi wei shi" de shidai jieshu le ma? "以西为师”的时代结束了吗?. / Huang, Zhan Zhu Paulos; Zhang, Xiping.

当代比较文学: Contemporary comparative literature. toim. / 戎女 陈. Vuosikerta 3 Beijing, 北京 : Huaxia chubanshe, 华夏出版社, 2019. s. 187-223.

TY - CHAP

T1 - "Yi Xi wei shi" de shidai jieshu le ma? "以西为师”的时代结束了吗?

AU - Huang, Zhan Zhu Paulos

AU - Zhang, Xiping

PY - 2019/4/1

Y1 - 2019/4/1

N2 - This is a dialogue between Paulos and Professor Xiping Zhang (Beijing Foreign Studies University) on the encounter and Exchange between China and West. The two scholars have two different answers to the question presented in the title.

AB - This is a dialogue between Paulos and Professor Xiping Zhang (Beijing Foreign Studies University) on the encounter and Exchange between China and West. The two scholars have two different answers to the question presented in the title.

KW - 6160 Övriga humanistiska vetenskaper

KW - kulttuurintutkimus

KW - kulttuurikosketukset

M3 - Kapitel