Yks kaks toimimaan!

Yks kaks arvioimaan!

Tiina Rytkölä, Tiina Karhuvirta, Merike Kesler, Marjo Kenttälä, Riikka Kuusisto-Kajander, Najat Ouakrim-Soivio

Tutkimustuotos: Ei-tekstimuotoinenAudiovisuaalinen tuotosTieteellinen

Kuvaus

Alkuperäiskielisuomi
    Tuotoksen mediainternet
    TilaJulkaistu - 2015
    OKM-julkaisutyyppiI1 Audiovisuaalinen materiaali

• 516 Kasvatustieteet
    • Yheiskunnallinen opetus, perusopetus, alaluokat, arviointi

Rytkölä, T. (Kirjoittaja), Karhuvirta, T. (Kirjoittaja), Kesler, M. (Kirjoittaja), Kenttälä, M. (Kirjoittaja), Kuusisto-Kajander, R. (Kirjoittaja), & Ouakrim-Soivio, N. (Kirjoittaja). (2015). Yks kaks toimimaan! Yks kaks arvioimaan!. Audiovisuaalinen tuotos, Haettu kohteesta http://www.opinkirjo.fi/easydata/customers/opinkirjo/files/yhteiskuntamateriaali/yks_kaks_toimimaan_yleinen_osio.pdf
    Rytkölä, Tiina (Kirjoittaja) ; Karhuvirta, Tiina (Kirjoittaja) ; Kesler, Merike (Kirjoittaja) ; Kenttälä, Marjo (Kirjoittaja) ; Kuusisto-Kajander, Riikka (Kirjoittaja) ; Ouakrim-Soivio, Najat (Kirjoittaja). / Yks kaks toimimaan! Yks kaks arvioimaan!. [Audiovisuaalinen tuotos].
    @misc{9785656ce99441d382313646b3b9441c,
    title = "Yks kaks toimimaan!: Yks kaks arvioimaan!",
    abstract = "Yhteiskunnalliset teemat peruskoulun 4.-6. luokilla. Materiaali sis{\"a}lt{\"a}{\"a} Pedagogisia ty{\"o}kaluja, ty{\"o}tapaohjeistuksia, helppoja yhteisty{\"o}n tapoja sek{\"a} arviointikokonaisuuden.",
    keywords = "516 Kasvatustieteet, Yheiskunnallinen opetus, perusopetus, alaluokat, arviointi",
    author = "Tiina Rytk{\"o}l{\"a} and Tiina Karhuvirta and Merike Kesler and Marjo Kentt{\"a}l{\"a} and Riikka Kuusisto-Kajander and Najat Ouakrim-Soivio",
    note = "Kehitt{\"a}miskeskus Opinkirjo Volume: Proceeding volume:",
    year = "2015",
    language = "suomi",

Rytkölä, T, Karhuvirta, T, Kesler, M, Kenttälä, M, Kuusisto-Kajander, R & Ouakrim-Soivio, N, Yks kaks toimimaan! Yks kaks arvioimaan!, 2015, Audiovisuaalinen tuotos.
    Yks kaks toimimaan! Yks kaks arvioimaan! Rytkölä, Tiina (Kirjoittaja); Karhuvirta, Tiina (Kirjoittaja); Kesler, Merike (Kirjoittaja); Kenttälä, Marjo (Kirjoittaja); Kuusisto-Kajander, Riikka (Kirjoittaja); Ouakrim-Soivio, Najat (Kirjoittaja). 2015.

Tutkimustuotos: Ei-tekstimuotoinenAudiovisuaalinen tuotosTieteellinen

TY - ADVS

T1 - Yks kaks toimimaan!

T2 - Yks kaks arvioimaan!

AU - Rytkölä, Tiina

AU - Karhuvirta, Tiina

AU - Kesler, Merike

AU - Kenttälä, Marjo

AU - Kuusisto-Kajander, Riikka

AU - Ouakrim-Soivio, Najat

N1 - Kehittämiskeskus Opinkirjo Volume: Proceeding volume:

PY - 2015

Y1 - 2015

N2 - Yhteiskunnalliset teemat peruskoulun 4.-6. luokilla. Materiaali sisältää Pedagogisia työkaluja, työtapaohjeistuksia, helppoja yhteistyön tapoja sekä arviointikokonaisuuden.

AB - Yhteiskunnalliset teemat peruskoulun 4.-6. luokilla. Materiaali sisältää Pedagogisia työkaluja, työtapaohjeistuksia, helppoja yhteistyön tapoja sekä arviointikokonaisuuden.

KW - 516 Kasvatustieteet

KW - Yheiskunnallinen opetus, perusopetus, alaluokat, arviointi

M3 - Audiovisuaalinen tuotos

Rytkölä T (Kirjoittaja), Karhuvirta T (Kirjoittaja), Kesler M (Kirjoittaja), Kenttälä M (Kirjoittaja), Kuusisto-Kajander R (Kirjoittaja), Ouakrim-Soivio N (Kirjoittaja). Yks kaks toimimaan! Yks kaks arvioimaan! 2015.