Yliopisto ja sosiaaliala sosiaalisten innovaatioiden synnyttäjinä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliTieteellinen

Alkuperäiskielisuomi
    OtsikkoTaipuuko sosiaalipolitiikka urbaaniin elämään? : kooste seminaarin puheenvuoroista
    ToimittajatHeidi Hållman, Erja Saurama
    JulkaisupaikkaHelsinki
    KustantajaSOCCA - Pääkaupunkiseudun sosiaalialan osaamiskeskus
    Julkaisupäivä2006
    Sivut9-18
    ISBN (painettu)952-5616-09-6
    TilaJulkaistu - 2006
    OKM-julkaisutyyppiB3 Vertaisarvioimaton artikkeli konferenssijulkaisussa
    TapahtumaTaipuuko sosiaalipolitiikka urbaaniin elämään? -juhlaseminaari - Helsinki, Suomi
    Kesto: 30 maaliskuuta 2006 → …

Julkaisusarja

NimiSoccan ja Heikki Waris -instituutin julkaisuja
    KustantajaSocca ja Heikki Waris -instituutti
    Numero10
    ISSN (painettu)1795-701X

• 514 Sosiaalitieteet
    • yliopisto
    • sosiaaliset innovaatiot
    • sosiaaliala
    • sosiaaliset innovaatio

Satka, M. (2006). Yliopisto ja sosiaaliala sosiaalisten innovaatioiden synnyttäjinä. teoksessa H. Hållman, & E. Saurama (Toimittajat), Taipuuko sosiaalipolitiikka urbaaniin elämään?: kooste seminaarin puheenvuoroista (Sivut 9-18). (Soccan ja Heikki Waris -instituutin julkaisuja; Nro 10). Helsinki: SOCCA - Pääkaupunkiseudun sosiaalialan osaamiskeskus.
    Satka, Mirja. / Yliopisto ja sosiaaliala sosiaalisten innovaatioiden synnyttäjinä. Taipuuko sosiaalipolitiikka urbaaniin elämään?: kooste seminaarin puheenvuoroista. Toimittaja / Heidi Hållman ; Erja Saurama. Helsinki : SOCCA - Pääkaupunkiseudun sosiaalialan osaamiskeskus, 2006. Sivut 9-18 (Soccan ja Heikki Waris -instituutin julkaisuja; 10).
    @inproceedings{c503425d45a3483e82d46598d4041990,
    title = "Yliopisto ja sosiaaliala sosiaalisten innovaatioiden synnytt{\"a}jin{\"a}",
    keywords = "514 Sosiaalitieteet, yliopisto, sosiaaliset innovaatiot, sosiaaliala, sosiaaliset innovaatio, yliopisto, sosiaaliset innovaatiot, sosiaaliala, sosiaaliset innovaatio, yliopisto, sosiaaliset innovaatiot, sosiaaliala, sosiaaliset innovaatio",
    author = "Mirja Satka",
    note = "Volume: Proceeding volume:",
    year = "2006",
    language = "suomi",
    isbn = "952-5616-09-6",
    series = "Soccan ja Heikki Waris -instituutin julkaisuja",
    publisher = "SOCCA - P{\"a}{\"a}kaupunkiseudun sosiaalialan osaamiskeskus",
    number = "10",
    pages = "9--18",
    editor = "Heidi H{\aa}llman and Erja Saurama",
    booktitle = "Taipuuko sosiaalipolitiikka urbaaniin el{\"a}m{\"a}{\"a}n?",
    address = "Suomi",

Satka, M 2006, Yliopisto ja sosiaaliala sosiaalisten innovaatioiden synnyttäjinä. julkaisussa H Hållman & E Saurama (toim), Taipuuko sosiaalipolitiikka urbaaniin elämään?: kooste seminaarin puheenvuoroista. Soccan ja Heikki Waris -instituutin julkaisuja, Nro 10, SOCCA - Pääkaupunkiseudun sosiaalialan osaamiskeskus, Helsinki, Sivut 9-18, Taipuuko sosiaalipolitiikka urbaaniin elämään? -juhlaseminaari, Helsinki, Suomi, 30/03/2006.

Yliopisto ja sosiaaliala sosiaalisten innovaatioiden synnyttäjinä. / Satka, Mirja.

Taipuuko sosiaalipolitiikka urbaaniin elämään?: kooste seminaarin puheenvuoroista. toim. / Heidi Hållman; Erja Saurama. Helsinki : SOCCA - Pääkaupunkiseudun sosiaalialan osaamiskeskus, 2006. s. 9-18 (Soccan ja Heikki Waris -instituutin julkaisuja; Nro 10).

TY - GEN

T1 - Yliopisto ja sosiaaliala sosiaalisten innovaatioiden synnyttäjinä

AU - Satka, Mirja

N1 - Volume: Proceeding volume:

PY - 2006

Y1 - 2006

KW - 514 Sosiaalitieteet

M3 - Konferenssiartikkeli

SN - 952-5616-09-6

T3 - Soccan ja Heikki Waris -instituutin julkaisuja

SP - 9

EP - 18

BT - Taipuuko sosiaalipolitiikka urbaaniin elämään?

A2 - Hållman, Heidi

A2 - Saurama, Erja

PB - SOCCA - Pääkaupunkiseudun sosiaalialan osaamiskeskus

CY - Helsinki

Satka M. Yliopisto ja sosiaaliala sosiaalisten innovaatioiden synnyttäjinä. julkaisussa Hållman H, Saurama E, toimittajat, Taipuuko sosiaalipolitiikka urbaaniin elämään?: kooste seminaarin puheenvuoroista. Helsinki: SOCCA - Pääkaupunkiseudun sosiaalialan osaamiskeskus. 2006. s. 9-18. (Soccan ja Heikki Waris -instituutin julkaisuja; 10).