Juri Ljubimovin ohjaustyöstä Moskovan Taganka-teatterissa

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliAmmatillinen

Abstrakti

Juri Ljubimov, Moskovan Taganka-teatteri perustaja (1964) ja johtaja loi ainoalaatuisen visuaalisen teatterikielen yhdessä skenografi David Borovskin kanssa. Taganka-teatterissa esitettiin draamaa (Brecht, Dostojevski), proosa- ja runodramatisointeja (Abramov, Trifonov). Näyttelijäryhmä sai mainetta kaikissa teatterin genreissä tragediasta komediaan.
Alkuperäiskielisuomi
OtsikkoMoskovan Taganka-teatteri
ToimittajatLiisa Byckling, Marja Jänis
VuosikertaSlaavilaisten kielten raportteja 3
JulkaisupaikkaHelsinki
KustantajaHelsingin yliopisto
Julkaisupäivä10 syyskuuta 1985
Painos1
Sivut19 - 44
Artikkeli no2
ISBN (painettu)951 45 3624-X
TilaJulkaistu - 10 syyskuuta 1985
OKM-julkaisutyyppiD2 Artikkeli ammatillisissa käsi- tai opaskirjoissa, ammatillisissa tietojärjestelmissä tai oppikirja-aineisto

Julkaisusarja

NimiSlaavilaisten kielten laitoksen raportteja

• 6131 Teatteri, tanssi, musiikki, muut esittävät taiteet

Siteeraa tätä

Byckling, L. I. (1985). Juri Ljubimovin ohjaustyöstä Moskovan Taganka-teatterissa. teoksessa L. Byckling, & M. Jänis (Toimittajat), Moskovan Taganka-teatteri (1 toim., Vuosikerta Slaavilaisten kielten raportteja 3, Sivut 19 - 44 ). [2] (Slaavilaisten kielten laitoksen raportteja). Helsinki: Helsingin yliopisto.