Helsingin yliopisto (Extern organisation)

Hakala, S. (Expert)

Aktivitet: MedlemskapstyperMedlemskap eller annan roll i inhemskt/internationellt offentligt organ

Ydinvoimalan valmiusharjoittelu, LOVIISA 13

Osallistuminen 60 viranomaisorganisaation yhteistoimintaharjoitukseen viestinnän asiantuntijana

Tutkijan ja opiskelijaryhmän ohjaus ja erityisesti Säteilyturvakeskuksen viestinnän arvioijana ydinvoimalaonnettomuuden harjoituksessa. Helsingin yliopiston kriiviestintä ja johtaminen kurssin opiskelijat osallistuivat harjoitukseen simuloimalla kansalaisia sosiaalisessa mediassa ja median toimittajia. Tutkijana kokosin etnografista aineistoa muiden tutkijoiden kanssa. Tulokse esitelty sekä työelämän tutkimuspäivillä 2013 (ks. julkaisut 2014) sekä EGOS konferenssissa Roterdamissa 2014. Paperi esitetty EGOS 2014 - Conference in European Group of Organizations Studies, Rotterdam, Germany. Laaksonen, Salla-Maaria; Pedak, Maarit; Hakala, Salli; Tikka, Minttu & Silvast Antti (2015) Small leak or significant release? An ethnographic study of sensemaking and sensegiving in a nuclear power plant emergency exercise. Journal of Management Studies (forthcoming).

Body affiliation: tutkija
Period14 mar 2013