Helsinki Anthropology Friday Seminar Series

Green, S. (Ordförande i organisationskommitté), Eräsaari, M. A. (Talare: Presentation), Susanne Brandtstädter (Talare: Presentation), Angie Heo (Talare: Presentation), Joel Lee Robbins (Talare: Presentation), Melissa Demian (Talare: Presentation), James Ferguson (Talare: Presentation), Sahana Udupa (Talare: Presentation), Cris Shore (Talare: Presentation), Bruce Kapferer (Talare: Presentation), Kajanus, A. E. (Talare: Presentation), Catherine Alexander (Talare: Presentation), Dace Dzenovska (Talare: Presentation)

Aktivitet: Typer för deltagande i eller organisering av evenemangArrangemang av och deltagande i konferens/workshop/kurs/seminarium

Beskrivning

Annual series of invited speakers to discuss latest research in anthropology. The 12 speakers this year were:
19.1 Matti Eräsaari, University of Helsinki
16.2 Susanne Brandtstadter, University of Cologne