Klén, T. (Annan roll)

Aktivitet: Typer för besök till extern institutionAkademisk besök på annan institution

Vierailu ILO:n osuustoimintajaostoon

Vierailun aikana tavattiin ILO:n osuustoimintajaoston väkeä, Luzernin yliopiston edustaja sekä puhelinneuvotteluyhteyksien kautta osuustoimintakoulutuksista vastaavia henkilöitä USA:sta ja Kanadasta. Vierailut käsittelivät osuustoimintaan liittyviä koulutuksia sekä osuustoimintaan liittyvän perustiedon keräämisen aloittamista kansainvälisenä yhteistyönä. Matkan aikana tutustuttiin myös yhteen osuuskuntaan.
    Period20 okt 201223 okt 2012
    På besökILO:n (International Labor Organization) yhteydessä toimiva osuustoimintaa maailmanlaajuisesti edistävä jaosto
    OmfattningInternationell