Intensive training on "Academic writing in English"

Siddall, R. (Talare: Ordförande), Kanninen, M. T. (Ordförande i organisationskommitté), Chakma, D. (Sekreterare i organisationskommitté), Hogarth, N. (Medlem i organisationskommitté), Monge Monge, A. A. (Medlem i organisationskommitté)

Aktivitet: Typer för deltagande i eller organisering av evenemangArrangemang av och deltagande i konferens/workshop/kurs/seminarium

Beskrivning

As part of Partnership for Forestry Higher Education Cooperation in the Mekong Region (HEI ICI PARFORM) project, VITRI, University of Helsinki in cooperation with Savannakhet University (SKU) will organize a 5 days (12-16 June, 2017) intensive course on "Academic writing in English" at SKU to improve English academic writing skills of young professionals of partner institutions in Mekong region.
Period12 jun 201716 jun 2017
Typ av evenemangKurs