International Scientific Conference: The new religious movements - Middle East, 1990's / The Van Leer Jerusalem Institute, Israel

Multanen, P. (Närvarande)

Aktivitet: Typer för deltagande i eller organisering av evenemangArrangemang av och deltagande i konferens/workshop/kurs/seminarium

Invited Participant of the Conference

Tutkimushankkeen The New religious Movements in the Middle East, 1990´s valmisteleva kokous The Van Leer Jerusalem Institute, Israel. Paikalla mm Prof. David Rapoport, UCLA, University of California, USA; Prof. Jeffrey Kaplan, University of Alaska, USA; Dr Shimson Zelniker, Director, The Van Leer Jerusalem Institute; Dr. Gideon Aran, Hebrew University, Israel; Dr Gideon Aran, Ben Gurion University, Israel; Prof. Gerald Cromer, Bar Ilan University, Israel: Dr Zaid Zeedani, Al Quds University, Jerusalem, Israel / Palestine; Prof. Ehud Sprinzak, Hebrew University, Israel ja Dr. Adjunct Prof. Pertti Multanen, Univewrtsity of Helsinki, Finland.
    Period16 jun 199922 jun 1999
    Typ av evenemang!!Other