Lääkekehityksen ja lääkeainekemian kärkikurssi Espoon luonnontiedelukiolaisille, Course in Drug Development and Medicinal Chemistry for the Students of the Espoo Mathematics and Natural Sciences General Upper Secondary Schools

Arnaudova, R. Z. (Medlem i organisationskommitté), Ghada Ali Mohamed Saber Hassan (Medlem i organisationskommitté), Jumppanen, A. M. (Medlem i organisationskommitté), Koskela, J. H. (Medlem i organisationskommitté), Legehar, A. B. (Medlem i organisationskommitté), Lipiäinen, T. A. (Medlem i organisationskommitté), Dunja Novakovic (Medlem i organisationskommitté), Nanni Saarenmaa (Medlem i organisationskommitté), Susanna M. Saari (Medlem i organisationskommitté), Saarinen, J. K. S. (Medlem i organisationskommitté), Metti Sarmalinna (Medlem i organisationskommitté), Yli-Kauhaluoma, J. T. (Ordförande i organisationskommitté)

Aktivitet: Typer för deltagande i eller organisering av evenemangArrangemang av och deltagande i konferens/workshop/kurs/seminarium

Period6 mar 201721 mar 2017
Typ av evenemangKurs