Lapsen oikeudet (25 op) -opintojen suunnittelutyöryhmän (HY, Avoin yliopisto) jäsen.

Rusanen, E. (Deltagare)

Aktivitet: Andra aktivitetstyperTyper av övriga aktiviteter - Extern undervisning och koordinering av ämne

Beskrivning

Työsryhmä suunnitteli opintoja (25 op), joiden keskeinen sisältö oli lapsen etu ja oikeudet eri tieteenalojen näkökulmasta (kehitysmaatutkimus, oikeustiede, sosiaalityö, kasvatustieteet). Suunnittelutyöryhmässä olivat mukana mm. Unicefistä Inka Hetemäki, Kehitysmaatutkimuksen laitokselta Päivi Hetemäki, Avoimesta yliopistosta Irmeli Lemola (projektin vetäjä), Eeva-Liisa Nisula (pj.), Erja Rusanen sekä edustajat HY:n yhteiskunatpolitiikan laitokselta, HY:n yksityisoikeuden laitokselta sekä Planista.

1) Osaprojektin Lapsen osallisuus (3 op) suunnittelu ja vastuu. Lapsen osallisuus toteutettiin keväällä 2008 , 2009 ja 2011. 2) Luennoitsijana opintojaksolla Johdatus lapsen oikeuksiin vuosina 2007 ja 2009.
Period3 apr 20072011