Period | 21 mars 2019 → … |
---|---|
Vid | Nordic Nutrition Recommendation project 2022 |
Omfattning | Internationell |
Relaterat innehåll
-
Aktiviteter
-
Liha pohjoismaisissa ravitsemussuosituksissa ja kansallisten suositusten päivittäminen. Esitelmä lihan kestävyyskriteerityöryhmässä MMM
Aktivitet: Typer för tal eller presentation › !!Invited talk
-
Pohjoismaiset ja kansalliset ravitsemussuositukset väestön ja ympäristön hyväksi, Studia Generalia Valtiokonttori
Aktivitet: Typer för tal eller presentation › !!Invited talk
-
Translating evidence into policy - the Nordic Nutrition Recommendations, presentation in NC2024, Ireland
Aktivitet: Typer för tal eller presentation › !!Invited talk
-
Towards evidence-based sustainable public health nutrition, luento Beyond the Belly-sarjassa
Aktivitet: Andra aktivitetstyper › Typer av övriga aktiviteter - Extern undervisning och koordinering av ämne
-
Pohjoismaiset ravitsemussuositukset, kutsuesitelmä
Aktivitet: Typer för tal eller presentation › !!Invited talk
-
Uudet pohjoismaiset ravitsemussuositukset, esitys GERY ravitsemusfoorumissa
Aktivitet: Typer för tal eller presentation › !!Invited talk
-
Kohti kestävämpää ja terveellisempää kansanravitsemusta, luento Yliopistoyhteistyöllä kestävän ja terveellisen ruoan innovaatioihin-tapahtumassa
Aktivitet: Typer för tal eller presentation › !!Invited talk
-
Kestävä ravitsemus, luento planetaarisen terveyden kurssilla
Aktivitet: Andra aktivitetstyper › Typer av övriga aktiviteter - Extern undervisning och koordinering av ämne
-
Sustainability in consumer-oriented industries: the food and textile industries, panel discussion at the Aalto University School of business
Aktivitet: Typer för tal eller presentation › !!Invited talk
-
Uudet pohjoismaiset ravitsemussuositukset ja kansallisten suositusten päivittäminen, kutsuesitelmä AMKO:n syysseminaarissa
Aktivitet: Typer för tal eller presentation › !!Invited talk
-
Mitä kuuluu kansallisille ravitsemussuosituksille?, luento Maa- ja kotitalousnaisten ruoka-asiantuntijoille
Aktivitet: Typer för tal eller presentation › !!Invited talk
-
Kansalliset ravitsemussuositukset julkiseen kuulemiseen, sidosryhmätilaisuus
Aktivitet: Typer för deltagande i eller organisering av evenemang › Arrangemang av och deltagande i konferens/workshop/kurs/seminarium
-
Palkokasvien lisääminen ruokavalioon, kommenttipuheenvuoro
Aktivitet: Typer för tal eller presentation › !!Invited talk
-
Launch: Nordic Nutrition Recommendations 2023
Aktivitet: Typer för deltagande i eller organisering av evenemang › Arrangemang av och deltagande i konferens/workshop/kurs/seminarium
-
From researchers' desks to the benefit of society and support in decision-making, keynote
Aktivitet: Typer för tal eller presentation › !!Invited talk
-
Ravitsemussuositukset uudistuvat – mikä muuttuu?, Elintarvikepäivä 2024
Aktivitet: Typer för tal eller presentation › !!Invited talk
-
Kansallisten ravitsemussuositusten päivittäminen, seminaariesitys
Aktivitet: Typer för tal eller presentation › !!Invited talk
-
Ovatko ruokasuositukset piilotettua maatalouspoliittista pakko-ohjausta, ideologispohjaista hörhöilyä vai tiedepohjaisia ja valinnanvapauksia tarjoavia?, Studia generalia-luento
Aktivitet: Typer för tal eller presentation › !!Invited talk
-
Dietary recommendations – how are they made? Luento Tampereen yliopiston jatko-opiskelijiden kurssilla
Aktivitet: Andra aktivitetstyper › Typer av övriga aktiviteter - Extern undervisning och koordinering av ämne
-
Elintarviketieteiden seuran seminaari
Aktivitet: Typer för deltagande i eller organisering av evenemang › Arrangemang av och deltagande i konferens/workshop/kurs/seminarium
-
Pohjoismaiset ravitsemussuositukset
Aktivitet: Typer för tal eller presentation › !!Invited talk
-
Muuttuvat ravitsemussuositukset - kestävää & terveellistä, puheenvuoro Atrian tulevaisuuspäivässä
Aktivitet: Typer för tal eller presentation › !!Invited talk
-
Viikin seniorikandien tapaaminen
Aktivitet: Typer för deltagande i eller organisering av evenemang › Arrangemang av och deltagande i konferens/workshop/kurs/seminarium
-
Oispa onneks joka muru - kohti ihmisten ja planeetan hyvinvointia, juhlaluento
Aktivitet: Typer för tal eller presentation › !!Oral presentation
-
Uudet Pohjoismaiset ravitsemussuositukset, kutsuesitelmä Pohjanmaan ammattikeittitöosaajille
Aktivitet: Typer för tal eller presentation › !!Invited talk
-
Dietary recommendations – how are they made?, luento terveystieteiden jatko-opiskelijoille
Aktivitet: Andra aktivitetstyper › Typer av övriga aktiviteter - Extern undervisning och koordinering av ämne
-
Eat@work-hankkeen loppuseminaari, kutsuttu puhuja
Aktivitet: Typer för tal eller presentation › !!Invited talk
-
Pohjoismaiset ravitsemussuositukset 2023, esitys MMM ruokajärjestelmäseminaarissa
Aktivitet: Typer för tal eller presentation › !!Invited talk
-
Ympäristönäkökulma uusissa ravitsemussuosituksissa, Esitelmä LUKE:n seminaarissa
Aktivitet: Typer för tal eller presentation › !!Invited talk
-
Tidningsurklipp
-
Lisää kasviksia lautaselle – nämä suositukset ohjaavat jatkossa suomalaistenkin syömistä, YLE uutiset
Press/media: !!Press / Media
-
Pohjoismaiset ravitsemussuositukset pohjana suomalaisille suosituksille – päivitystyö käynnistyy, Ruokavirasto
Press/media: !!Press / Media
-
Kotimainen ”roskakala” onkin uskomaton terveyspommi – Näin paljon sitä pitää syödä, haastattelu Iltalehteen
Press/media: !!Press / Media
-
Uudet pohjoismaiset ravitsemussuositukset julki: syö mahdollisimman vähän makkaroita ja leikkeleitä, Demokraatti
Press/media: !!Press / Media
-
Kestävyys tärkeä teema tulevissa ravitsemussuosituksissa, haastattelu Ruokakasvatusyhdistys Ruukun uutisiin
Press/media: !!Press / Media
-
Laatu ratkaisee rasvoissa, hiilareissa ja proteiineissa, Lääketieteen säätiön podcast
Press/media: !!Press / Media
-
Pohjoismaiset ravitsemussuositukset pohjana suomalaisille suosituksille – päivitystyö käynnistyy, THL:n tiedote
Press/media: !!Press / Media
-
Uudet ravitsemussuositukset jakavat kansaa: ”Rakastan pihvejä ja en luovu niistä koskaan”, HS
Press/media: !!Press / Media
-
Kunnon ihminen, haastattelu HS
Press/media: !!Press / Media
-
Uudet pohjoismaiset ravitsemussuositukset – katso mikä muuttuu ja miksi, Haastattelu Yhteishyvä-lehteen
Press/media: !!Press / Media
-
Ravitsemussuositukset ovat menossa uusiksi – 3 vitamiinia, jotka nousevat tikunnokkaan, Ilta-Sanomat
Press/media: !!Press / Media
-
Ravitsemussuositukset; podcast-haastattelu
Press/media: !!Press / Media
-
Pohjoismaiset ravitsemussuositukset julki kesäkuussa 2023, Kehittyvä elintarvike
Press/media: !!Press / Media
-
Pohjoismaiset ravitsemussuositukset korostavat yhä kasvispainotteisempaa ruokavaliota, Lääkärilehti
Press/media: !!Press / Media
-
Enemmän kasviksia ja vähemmän lihaa — uudet ravitsemussuositukset ovat myös ekologiset, Potilaan lääkärilehti
Press/media: !!Press / Media
-
Uudestamaasta ja koko Etelä-Suomesta kestävä ja älykäs ruuantuottaja ja -jakelija vuoteen 2030 mennessä
Press/media: !!Press / Media
-
Publikationer
-
The Nordic Nutrition Recommendations 2022-prioritisation of topics for de novo systematic reviews
Forskningsoutput: Tidskriftsbidrag › Översiktsartikel › Peer review
-
Terveellistä ja kestävää
Forskningsoutput: Tidskriftsbidrag › Artikel › Allmänheten
-
Pohjoismaiset ravitsemussuositukset uudistuvat
Forskningsoutput: Tidskriftsbidrag › Artikel › Allmänheten
-
Uudistetut pohjoismaiset ravitsemussuositukset
Forskningsoutput: Tidskriftsbidrag › Artikel › Professionell
-
Ekologinen kestävyys osaksi pohjoismaisia ravitsemussuosituksia, SRY blogi
Forskningsoutput: Tidskriftsbidrag › Andra artiklar › Vetenskaplig
-
Forskningsdatauppsättningar
-
Pohjoismaiset ravitsemussuositukset 2023, opetusvideo
Datauppsättning