Puheviestinnän pro gradu -tutkielmien ohjaus ja arviointi (2010, 6 kpl)

Poutiainen, S. (Handledare)

Aktivitet: ExaminationstyperHandledning av annat kunskapsprov (pro gradu, licentiatavhandling)

Beskrivning

Janhonen, Josefine: ”One day you’re in and the next day you’re out”. Cross-cultural adaptation of immigrant journalists to the Finnish media field.

Kinnunen, Aino-Kaisa: Viestintää merkityksentävät diskurssit viestintäministerin puheissa

Kylli, Sanna-Maria: "Finland - even cooler than you think" Vaihto-opiskelijoiden stereotypiat Suomesta, suomalaisista ja suomalaisesta viestinnästä.

Pehkonen, Tuija: Mitä äijä? – Tuttavallisuuden rakentuminen radion suoran lähetyksen puhelinkeskusteluissa.

Tienhaara, Helena: "Voitetaan yhdessä, hävitään yhdessä." Ryhmän koheesio ja kahdessa menestyneessä kilpaurheilujoukkueessa

Tahvanainen Tuomas: Attitudes, assumptions, and behaviors in managers’ talk: What types of conflict culture do they foster?
    Period2010
    Examinand