Queer Theology: Gender and Sexuality as Historical Problems - SKY PhD Course, University of Helsinki

Sorainen, A. (Talare: Opponent/debattör), Nissinen, M. (Ordförande i organisationskommitté), Ken Stone (Talare: Opponent/debattör), Alanko, V. (Talare: Presentation), Kinnunen, M. (Talare: Presentation)

Aktivitet: Typer för deltagande i eller organisering av evenemangArrangemang av och deltagande i konferens/workshop/kurs/seminarium

Beskrivning

QUEER THEOLOGY: READING GENDER AND SEXUALITY AS HISTORICAL PROBLEMS (5 ECTS) – SKY doctoral course at the University of Helsinki, 23-24 March 2020.

Course teachers: Prof. Ken Stone (Chicago Theological Seminary), Dr. Antu Sorainen (University of Helsinki) and Prof. Martti Nissinen (University of Helsinki)
Course organizer: Prof. Martti Nissinen (University of Helsinki)

The course is organized by the University of Helsinki Doctoral Programme in Gender, Culture, and Society (SKY).

THE EVENT WAS CANCELLED BECAUSE OF THE PANDEMIA.
Period23 mar 202024 mar 2020
Typ av evenemangKurs