Återgå till huvudnavigering
Återgå till sök
Gå direkt till huvudinnehållet
Helsingfors universitet Hemma
English
Svenska
Suomi
Hemma
Personer
Publikationer
Projekt
Forskningsinfrastrukturer
Forskningsenheter
Forskningsdatauppsättningar
Aktiviteter
Priser
Tidningsurklipp
Sök per experter, namn eller tillhörighet
Reducing food loss at the beginning of supply chain - Case study: Paulig
Roitto, M.
(!!Speaker)
Avdelningen för lantbruksvetenskaper
Plant Production Sciences
Centret för hållbarhetsvetenskap (HELSUS)
Tulevaisuuden kestävät ruokajärjestelmät
Aktivitet
:
Typer för tal eller presentation
›
!!Oral presentation
Period
27 okt. 2021
Händelsetitel
SCIENCE AND BUSINESS IN DIALOGUE: Ruokahävikki alkutuotannossa - Case Paulig
Typ av evenemang
Seminarium
Plats
Helsinki
Visa på karta
Omfattning
Nationell
Relaterat innehåll
Projekt
Reducing food waste at the beginning of Paulig’s supply chain
Projekt
:
Forskningsprojekt