Talking about media innovation: a lexical analysis approach to strategic management in US newspapers. World Media Economics and Management Conference 2018.

Lehtisaari, K. (Talare: Presentation), Linden, T. C. (Talare: Presentation), Mikko Grönlund (Talare: Presentation), Mikko Villi (Talare: Presentation)

Aktivitet: Typer för deltagande i eller organisering av evenemangArrangemang av och deltagande i konferens/workshop/kurs/seminarium

Beskrivning

Presentation Talking about media innovation: a lexical analysis approach to strategic management in US newspapers, co-authored with Carl-Gustav Lindén ( University of Helsinki), Mikko Grönlund (University of Turku), Mikko Villi (University of Jyväskylä), Robert G. Picard (University of Oxford), Bozena Mierzejewska (Fordham University), and Axel Röpnack (Fordham University)