The Origins of Religion in Philosophy, Theology and Religious Studies. 5th NORDIC CONFERENCE IN PHILOSOPHY OF RELIGION, 8th-11th JUNE 2015, University of Helsinki

Koistinen, T. (Ordförande i organisationskommitté)

Aktivitet: Typer för deltagande i eller organisering av evenemangArrangemang av och deltagande i konferens/workshop/kurs/seminarium

Beskrivning

The conference is organized by Nordic Society for Philosophy of Religion in conjunction with the Centre of Excellence Reason and Religious Recognition (University of Helsinki and Academy of Finland), the Helsinki Collegium for Advanced Studies, the Faculty of Theology in University of Helsinki and the project Philosophy of religion and the method of philosophy in the Department of Systematic Theology in University of Helsinki.
Period8 jun 201511 jun 2015
Typ av evenemang!!Other