Vaikuttava opetusvideo -koulutus ja videomateriaalin tuottaminen.

Rusanen, E. (New classification)

Aktivitet: Typer för deltagande i eller organisering av evenemangArrangemang av och deltagande i konferens/workshop/kurs/seminarium

Kvali vai Kvantti? -videon (9 minuuttia) esittäminen 28.10.2015

Vaikuttava opetusvideokoulutuksen tavoitteena oli oppia tekemään opetusvideo kaikkine vaiheineen: aihe, käsikirjoitus, toteutus, leikkaus ja esitys. Video arvioitiin lopuksi opettajien ja osallistujien toimesta 28.10.2015 Minervatorilla järjestetyssä tilaisuudessa. Video tuotettiin itseohjautuvasti. Koulutukseen osallistuja teki kaikki työvaiheet itsenäisesti: käsikirjoituksen laatiminen, kuvauksen suunnittelu, leikkaus ja editointi. Kvali vai Kvantti kuvaukset tehtiin UniTube studiossa. Kuvaaja opetusteknologiakeskuksesta Risto Fonselius. Käsikirjoitus, asiantuntijaesitys ja editointi (Movie Maker) Erja Rusanen.
Period17 aug 201530 okt 2015
Typ av evenemang!!Other