Vastasaapuneet oppilaat ja kielitietoinen koulu - Newly arrived students and language awareness in teaching and learning

Ahlholm, M. (Ordförande för vetenskaplig kommitté), Lankinen, N. (Ordförande i organisationskommitté), Anni Ratilainen (Sekreterare i organisationskommitté), Portaankorva-Koivisto, P. (Medlem av vetenskaplig kommitté), Piippo, I. (Medlem av vetenskaplig kommitté), Suuriniemi, S. (Medlem i organisationskommitté), Shestunova, T. (Medlem i organisationskommitté), Maija Elina Amanda Jonkka (Medlem i organisationskommitté), Grünthal, S. (Medlem av vetenskaplig kommitté), Juvonen, R. (Medlem av vetenskaplig kommitté), Tainio, L. (Medlem av vetenskaplig kommitté), Savijärvi, M. (Medlem av vetenskaplig kommitté), Hilden, R. (Medlem av vetenskaplig kommitté), Taina Tammelin-Laine (Medlem av vetenskaplig kommitté)

Aktivitet: Typer för deltagande i eller organisering av evenemangArrangemang av och deltagande i konferens/workshop/kurs/seminarium

Period22 aug 201923 aug 2019
Typ av evenemangKonferens